Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem a külső számít akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem a külső számít akkor mégis mivel lehet magyarázni ezt?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon csinos 25 éves nő.

Én 34 évesen, kimondhatom, hogy komoly egzisztenciával rendelkezem, sokat tanultam. Saját ház, autó, átlag feletti fizetés. Emellett tényleg nagyon tisztelettudó vagyok a nőkkel, próbálok nyitott lenni.

De hát nem adatott nekem 190 centis magasság, meg alacsony testzsír százalék sem. Azért sportolok, igyekszem adni magamra.

Az említett lánnyal is nagyon jókat beszélgetünk, jóformán bármiről, de mivel ha randiról beszéltem sosem volt túl lelkes (sőt), így kénytelen vagyok beletörődni, hogy nem tetszem neki, viszont maradtunk jó viszonyban.

Mindeközben a 18 éves srác aki még tanul, nyilván anyagilag semmit nem tudna neki nyújtani és az amivel próbálja magára felhívni a nő figyelmét, hogy "oltogatja", szívja a vérét, fogdossa, "nagyon viccesen" majd minden alkalommal elmondja, hogy neki nem tetszik a nő, ő szemmel láthatóan sikerrel jár, ugyanis a nő mindezt engedi, nevet rajta, hagyja, hogy a srác ölelgesse, simogatják egymást és egyszer láttam, ahogy szájon puszilják egymást.

Nyilván ez a srác 190 magas és jóképű.

Szóval én azért vagyok esélytelen mert a külsőmön nem tudok mindent megváltoztatni..

2024. márc. 9. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
89%

"Azért nem stimmel vele valami, mert 18 éves, még tanuló, őt oltogató kis srác imponál neki."

HA szexelnek kit érdekel, hogy még tanul?? Attól még jóképűbb, magasabb, mint te. A szexhez a szexuális vonzalom kell, nem az, hogy a másiknak legyen egzisztenciája.

2024. márc. 10. 11:32
 62/87 anonim ***** válasza:
87%
egy 34 éves férfi vergődik egy 25 éves nő miatt, aki 18 éves srác farkán lovagol és nem az övén :D basszus, generációs különbség van közted meg a csaj között, egy 25 éves szép lány nem fog elájulni attól hogy neked van szerinted jó egzisztenciád meg lakásod meg fizetésed. nem, rohadtul nem fogja ez érdekelni ha amúgy meg tényleg csak egy kolléga vagy számára, akit a munkahelyen kívül a háta közepére sem kívánna. egy 25 éves nőnek már-már öregnek hathat egy 34 éves hapsi, sokkal imponálóbb neki a fiatal srác közeledése és játszadozása, az meg nem hogy te a vagyontárgyaiddal akarod meghódítani meg a már idejétmúlt udvarlásoddal, főleg úgy, hogy valszeg nem vagy annyira jó pasas mint írtad, alacsony vagy és kövér. ez a párosítás minden huszonévesnek taszító még a kövérebb csajoknak is. ez van, meg 34 évesen normál esetben ha erre vágynál akkor már többéves kapcsolatban, urambocsá házasságban kéne élned, nem egy másik generációs csaj után vergődni
2024. márc. 10. 11:37
 63/87 anonim ***** válasza:
93%
számomra mindig is nagyon fenyegető érzés volt amikor kiderült a 30-as 40-es kollégaurakról hogy prédát látnak bennem akiket mocskosul megfarkalnának és nem csak szakmai szemmel beszélnek velem... szánalmas volt mindig is, 18 éves koromban 44 éves pali akarta mindenáron ledumálni rólam a bugyit, hála istennek kirúgták
2024. márc. 10. 11:39
 64/87 anonim ***** válasza:
79%

#14 Nagyon rekt 😂

Amúgy meg akárhogy nézzük, az a te szégyened, hogy egy 18 éves srác is sokkal vonzóbb egy 25 éves nőnek mint te. Inkább ezen gondolkozz ne azon, hogy valyon nekik mi bajuk van, mert nálad több akad.

2024. márc. 10. 11:43
 65/87 anonim ***** válasza:
0%
63. Ja értem, de gondolom a 18 éves srácok nyál csorgatása nem volt kiábrándító/fenyegető.
2024. márc. 10. 12:05
 66/87 anonim ***** válasza:
66%

65

18 éves koromban nem volt fenyegető, képzeld :) most sem lenne az, egy lelakott 40-es ne akarjon tőlem semmit

2024. márc. 10. 12:06
 67/87 A kérdező kommentje:

66. Hát 18 éves korodban még jó, hogy nem volt fenyegető és a 40-esek meg igen...

De itt egy 25 éves nőről van szó..

2024. márc. 10. 12:08
 68/87 anonim ***** válasza:
90%

67

Ember, szállj már le a témáról, rohadtul szánalmas :D Egy 25 éves nő a legjobb korban van, BÁRKIT megkaphat ha jól néz ki. Nem egy 34 éves átlagos pasassal fog szexelni.

2024. márc. 10. 12:11
 69/87 anonim ***** válasza:
90%

Úgy beszélsz, mintha a 25 már olyan kor lenne, ahol otthonkában kellene sütni szombat reggel 10-kor az oldalast aztán a linzereket a férjnek, meg a három gyereknek…

A 25 éves egy fiatal nő, aki még nem biztos, hogy komoly dolgokra vágyik. Lehet a karrierjével akar foglalkozni, utazgatni akar, szórakozni, tanulni, és közben inkább szexelget egy akárhány éves vonzó sráccal, minthogy lekösse magát valami egzisztenciahuszár mellett. Ha ez szerinted baj, akkor veled van a baj.

2024. márc. 10. 12:49
 70/87 anonim ***** válasza:
7%

51#

Az incelek többsége kamu, mondvacsinált okokra fogják a sikertelenségüket.

Az én problémám valós, nem tehetek arról, hogy milyen magasra nőttem és változtatni sem tudok rajta!

2024. márc. 10. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!