Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem a külső számít akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem a külső számít akkor mégis mivel lehet magyarázni ezt?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon csinos 25 éves nő.

Én 34 évesen, kimondhatom, hogy komoly egzisztenciával rendelkezem, sokat tanultam. Saját ház, autó, átlag feletti fizetés. Emellett tényleg nagyon tisztelettudó vagyok a nőkkel, próbálok nyitott lenni.

De hát nem adatott nekem 190 centis magasság, meg alacsony testzsír százalék sem. Azért sportolok, igyekszem adni magamra.

Az említett lánnyal is nagyon jókat beszélgetünk, jóformán bármiről, de mivel ha randiról beszéltem sosem volt túl lelkes (sőt), így kénytelen vagyok beletörődni, hogy nem tetszem neki, viszont maradtunk jó viszonyban.

Mindeközben a 18 éves srác aki még tanul, nyilván anyagilag semmit nem tudna neki nyújtani és az amivel próbálja magára felhívni a nő figyelmét, hogy "oltogatja", szívja a vérét, fogdossa, "nagyon viccesen" majd minden alkalommal elmondja, hogy neki nem tetszik a nő, ő szemmel láthatóan sikerrel jár, ugyanis a nő mindezt engedi, nevet rajta, hagyja, hogy a srác ölelgesse, simogatják egymást és egyszer láttam, ahogy szájon puszilják egymást.

Nyilván ez a srác 190 magas és jóképű.

Szóval én azért vagyok esélytelen mert a külsőmön nem tudok mindent megváltoztatni..

2024. márc. 9. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
0%

34#

Külső: Legyen magas, mert lehet hozzá magassarkút viselni és a barátnők se szólnak meg miatta.

Belső: Minél nagyképűbb és gátlástalanabb annál jobb, valószínűleg az ilyen lehengerlő az ágyban is.

Eltaláltam? :)

2024. márc. 10. 07:53
 42/87 anonim ***** válasza:
0%

40# "De ne kelljen már a választ keresni egy teljesen szubjektív kérdésre."

Nőként ki szoktátok kérni magatoknak, mikor ösztönlénynek neveznek titeket látszólagos (?) logikátlanságaitok miatt.

Egy férfi konkrétan és pontosan meg tudja fogalmazni, hogy miért vonzódik egy nőhöz. Homo sapiens!

Nőként vagy ködösítetek és mellébeszéltek, vagy értelmileg nem vagytok egy szinten a férfiakkal.

2024. márc. 10. 08:15
 43/87 anonim ***** válasza:
98%
42# és még csodálkozol hogy egyedül vagy☺️
2024. márc. 10. 08:34
 44/87 anonim ***** válasza:
4%

43#

Nem azért vagyok egyedül, mert intelligens férfiként átlátok a szitán, hanem azért, mert alacsony vagyok és ez a nők 99%-át valahogy zsigerből taszítja.

Esélyt se hagynak, hogy az intellektusomat megcsillogtassam előttük!

2024. márc. 10. 08:44
 45/87 anonim ***** válasza:
97%

44

Szerinted egy nőnél nem igy van??? Forditott helyzetbdn, szerinted erdekel barkit az intellktusunk, ha nem vagyunk instapozitivak?

2024. márc. 10. 08:53
 46/87 anonim ***** válasza:
96%
45# jajj hagyjad,itt csak a nők lehetnek a hibásak xd rohadjunk meg hogy vonzódni szeretnénk a párunkhoz. Rohadjunk meg hogy nem fekszünk be mindenki alá akinek feláll a kuki. Rohadjunk meg nem vagyunk engedelmes néma húsdarabok akiket csak fel kell húzni
2024. márc. 10. 09:05
 47/87 anonim ***** válasza:
8%

45#

Engem érdekelne, egy kedves és értelmes nőt átlagos kinézettel én sokkal többre tartok egy kétbites instapozitív csajnál, aki már a fotói alapján is fennhordja az orrát.

A nőknek sokkal elszálltabb elvárásai vannak a férfiak külsejét illetően, mint viszont!

2024. márc. 10. 09:07
 48/87 anonim ***** válasza:
96%

47

Hogyne...kinkelj atlagos kinezetu not. Ezer%, hogy k*rvára nem lesz atlagos.. 😏 Hanem atlag feletti

2024. márc. 10. 09:15
 49/87 anonim ***** válasza:
0%

46#

Én korábban tök kedves udvarias és normális voltam a nőkkel akik a magasságom miatt szarba se vettek, holott többnyire alacsonyabbak voltak nálam (már akiknél kezdeményeztem). El is járkáltam többel erre-arra, aztán mikor tovább szerettem volna lépni, akkor mindig jött a visszautasítás vagy a legyünk csak barátok bullshit.

Összejöttek a magas, nagydumás, kamuzós haverjaimmal, akik válogathattak közülük.

Ez elég hosszasan ment így, de én már leszrom!

Majd kedvesebb leszek a nőkkel ha ők is kedvesebbek lesznek velem!

2024. márc. 10. 09:25
 50/87 anonim ***** válasza:
0%

48#

Ezt a játékot így nem játszom, már eleve előítéletes vagy a véleményemet illetően.

Linkelj te egy átlagos kinézetű nőt, aztán megmondom, hogy összejönnék e vele ha kedves és értelmes. Vagy hagyjuk a fszba.

2024. márc. 10. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!