Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexnel tarskereson masok is elhajtananak egy not,
akinek foton az arca, a teste allitolag tetszett, mert
kiderul, hogy nem rbancosan oltozkodik, nem festi a kormet,
es telen telies ruhaban van?
Figyelt kérdés
Mindenkinek szive joga. A pasi kimondottan jol nez ki a kepeken, es nagyon intelligensen, udvariasan ir. En vagyok a no, akinek eloben uton-utfelen vannak sikerei, de megsem ott lehet partnert felszedni.
Ertheto, ha nem tetszem en megsem. Kevesbe, hogy szexre sem. De lelomboz valakit komolyan, mikor az aktualis foton sportos meleg ruhaban lat, ahogy egy adott helyzetben vagyok?
Mas orszagban csak a bevandorloknal divat szexmunkasnak oltozni.
Meleg ruhára még a saját párod is azt hiszi meghíztál reggel óta, és az ott háj, nemhogy egy idegen pasi 🤣 Egybitesek ezek. Tisztelet a kivételnek. Párom is be szokott pánikolni ha eszkimónak öltözöm.
márc. 7. 21:34
12/21 A kérdező kommentje:
Igen. Errol beszeltem. Hogy masfel ora chat. Tiz kep, mind hu, mind ha, es egy jelenideju " igenytelen" gyapjupuloverre bocs, de en.
márc. 7. 22:33
13/21 anonim válasza:
Bocsánat, de ha valami igénytelen, akkor az az írásképed. Alig lehet kihámozni, mit akarsz.
márc. 7. 22:42
14/21 anonim válasza:
Az alkalmi kapcsolat arról szól, hogy használják a tested. Természetes, hogy olyat választanak, amik nekik szexis. Mit kívánjanak meg, a gyapjú pulóvert vagy sportmelegítőt?
márc. 7. 22:44
15/21 anonim válasza:
Szerintem meg ne foglalkozz vele. Azt írod vannak sikereid pasiknal, ne ez az egy legyen a fontos. Legalább látod milyen felületes, még egy esélyt sem adott, hogy lásson.
márc. 7. 23:06
16/21 anonim válasza:
Alkalminál csak az fontos, hogy jól nézzen ki, beindítson. Úgyse látom többet. Ha nem tetszik, akkor hagyom.
márc. 8. 07:01
17/21 anonim válasza:
Nem felületes hanem hülye. Tényleg azt hiszi szegény hogy kövér vagy, nem tudja kivonni a pulóvert a testedről. Ez ilyen.
márc. 8. 07:30
18/21 anonim válasza:
Olyat, mint te, otthon is lát. Úgy hívják feleség. Alkalmiban másra vágyik.
márc. 8. 08:42
19/21 anonim válasza:
Pánikban van, mert azt hiszi ha pulcsiban vagy, az örökre rajtad fog lenni, az már rádnőtt, és eggyé vált veled, alatta nincsen test. Hát igen, ezért kell képzelőerővel megáldott férfit felkutatni hosszú távra. A pancserek mindentől bepánikolnak.
márc. 8. 09:35
20/21 A kérdező kommentje:
Egyebkent azert volt ez annyira fontos, mert egy zarkozott eszaki orszag ritkan lakott videken elek. Nagyon sok jo pasit latok, de talan ertheto, hogy eloben kizart felcsipni valakit, applikacion meg 200 km-ekre levo a kozeli.
Tehat egy szep szobaban Budapesten nagyon korlatozott ido alatt raboltam az idom valakivel, akit minden fotom izgatott, es a legujabb datumu meleg ruha offolta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!