Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, miért kell minden fotón csücsöríteni?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge, ne vegye. De 10 nőből 8 csücsörít. Mire jó ez, vagy mi benne a ráció? Mintha a férfiak minden fotón a tökeiket markolásznák. Nem hogy nem szimpatikus, de kimondottan taszító. Mindegy, hogy a nő diplomás, vagy 4 osztályos roma: csücsörít. A tükör előtt, a kocsiban, az utcán: csücsör. Ha több kép is van róla, akkor minimum egyen ilyen idióta fejet vág. Miért csináljátok ezt?2021. máj. 24. 13:35
1/8 anonim válasza:
mert ostobák. Ma reggel jelentkeztem 2 társkeresős facebook csoportba, KATASZTRÓFA, hogy a nők milyen képekkel próbálnak pasizni. Mindnek virít a csöcse, undorítóan van kisminkelve, túltolja a szűrőket és CSÜCSÖRÍT.
Annyira szánalmas komolyan... a sok kiéhezett, alulművel balfax meg rögtön 21 kommentben biztosítja a nyomorultat, hogy milyen szexu és milyen jól néz ki, szóval, KÖSZI IDIÓTA FÉRFIAK, hogy teszitek a lovat ezek alá az ostobenkó nők alá a lovat.
2/8 anonim válasza:
Az ilyen idióta pasik miatt, mint amit az 1-es írt. Kereslet-kínálat.
Én mondjuk nem csücsörítek, szerintem is marhára hülyén néz ki.
3/8 anonim válasza:
Hát én nem tudom, most pörgettem egy darabig az instát, főleg magamutogató csajok szoktak nálam feljönni, de egy se csücsörített.
4/8 anonim válasza:
Én nem csücsörítek, mert szerintem röhejesen néz ki, de a többség azért teszi, mert kicsivel vékonyabbnak tűnik az arca és szexisnek tartja. Utóbbihoz jön amit a #2-es írt, vagyis a kereslet-kínálat, hiszen sok férfinak ez jön be.
5/8 A kérdező kommentje:
Az is bajom az ilyen fotókkal, hogy pont az nem látszik, milyen az illető arca alap állapotban. Hát jó hülye szokás az biztos.
2021. máj. 24. 14:20
6/8 anonim válasza:
Nem neked találták ki a nőket. Verd tovább egyedül a négy fal közt!
7/8 anonim válasza:
Azért teszi ezt 10-ből 8 nő, mert 10-ből 9 férfinek ez jön be, akármennyire is tagadják. Ha valóban az tetszik nekik, amiket az oldalon itt is leírnak, akkor mégis miért a bulikirálynők meg a gimi kurvája lesz családanya és feleség? Miért nem a helyes Rozika a könytárból, aki nem sminkel, nem kihívó? Ja, mert csak a pofázás megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!