Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexnel tarskereson masok is elhajtananak egy not, akinek foton az arca, a teste allitolag tetszett, mert kiderul, hogy nem rbancosan oltozkodik, nem festi a kormet, es telen telies ruhaban van?
Mindenkinek szive joga. A pasi kimondottan jol nez ki a kepeken, es nagyon intelligensen, udvariasan ir. En vagyok a no, akinek eloben uton-utfelen vannak sikerei, de megsem ott lehet partnert felszedni.
Ertheto, ha nem tetszem en megsem. Kevesbe, hogy szexre sem. De lelomboz valakit komolyan, mikor az aktualis foton sportos meleg ruhaban lat, ahogy egy adott helyzetben vagyok?
Mas orszagban csak a bevandorloknal divat szexmunkasnak oltozni.
Nem hajtanám el. Télen a nő öltözzön fel melegen, meg ne fázzon.
Alkalmi kapcsolatnál is van lehetőség levetkőztetni. Szóval mindent időben.
Hello. Nem olyan kepet toltottem fel. Mindegyikkel elegedett volt, arra volt kivancsi, nem kamu-e. Az volt az en igenytelensegem, hogy az ugyanolyan kulsommel es testemmel az adott alkalomnak megfeleloen voltam feloltozve ott, ahonnan eloben kuldtem kepet.
Nem sielni voltam, de kb.
Igen, picit talán beszűkültél.
A Világ csak Rád vár. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!