Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a nők butaságot sugárzó arcot arckifejezésnek egy olyan fotón amin egyébként imponálni szeretnének?
2023. febr. 3. 18:04
1/13 anonim válasza:
Mindenki csak azt tudja mutatni, amije van.
Hogy érted azt, hogy "a nők"? Az összes?
Aki imponálni szeretne és (számodra) buta arcot mutat, azzal miért foglalkozol, ha nem tetszik?
Lehet, hogy csak a ránctalanságukat akarják megörökíteni a fotón, és örülnek, ha valaki érdeklődik irántuk.
2/13 anonim válasza:
Csak én nem értem, mirőp van szó?
A nő valóban nem tűnik a MTA tagjának, de mitől lenne ez buta arckifejezés?
3/13 anonim válasza:
Ösztön, tudják, hogy buták, viszont a külsőt mutatni kell.
4/13 anonim válasza:
Jaj, hát nem csucsorit, nincsenek benne a képben jobbak a mellei vagy a hátsója, azért utolsó.
6/13 anonim válasza:
Ez egy atlag kep, ennyi alapjan akar meg raketemernok is lehet a csaj. Te szimplan nogyulolo vagy.
7/13 anonim válasza:
Azt hiszi, hogy ettől szép és szexi.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Nem a csajok szeretik, hanem a férfiak. Múltkoe is linkelt valaki ide egy nőt, szerencsétlen alig látott ki a tőgyei közül, de onnan is ilyen buta malájtinis baltaarccal nézett. Több kommentelő is szóvá tette, hogy hogy néz már ki ez a szerencsétlen.
10/13 anonim válasza:
Ez nem is feltétlen jó példa. Itt egyszerűen csak tulsminkelte magát a csaj és megnagyobbította a száját szerintem. Innentől bárhogy néz, butának fog tűnni.
Viszont rengeteg puszifejvágós fenékmutató kép van fenn, amikről valóban ez jön le sokszor értelmes lány esetén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!