Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják problémásnak a nők ha egy férfi prostival vesztette el a szüzességét és utána prostikkal gyakorolt mielőtt társkeresésbe kezdett?
61
Bocsánat, ez tényleg a Shrek stílusa, hirtelen kevertem Balázskával.
#50-54-55-56
Meg fogtok lepődni, de nekem már abban a pillanatban leesett, hogy Shrek, amikor még egyetlen komment se volt a kérdésnél. Csak nem akartam leírni ezt 1. komment gyanánt, mert az első válaszokat mindig sokan pontozzák, és nem akartam a piros tartományba kerülni.
Kedves shrek ha 170 cm lennél átlagos arccal és testalkattal lenne nőd. Még talán nem csak átlagos de jó nőd is lehetne.
Valószinű egy dagadt disznó vagy aki sír hogy nincs szex mert csak dagadt nőket tudna megdugni az meg nem kell neki, viszont azt nem képes elfogadni hpgy nekünk szép nőknek se kell egy zsírdisznó.
Fogyjál le és vállald a felelösséget végre.
"Arról meg, hogy hülye vagyok inkább ne nyissunk vitát, mivel nem egy szinten mozgok egy átlag nővel, de átlag férfival sem. Nem véletlen, hogy nem pár 100 ezer forintért gürcölök ahogy a sok "okos nő"."
Ez Shrek.
Hat nekem is van egy ismerosom aki prostival vesztette el legalabb jo elmeny volt neki
Ha meg meg azokkal gyakorol az meg meg jobb mert nem lesz bena met jo embertol tanult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!