Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartják problémásnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják problémásnak a nők ha egy férfi prostival vesztette el a szüzességét és utána prostikkal gyakorolt mielőtt társkeresésbe kezdett?

Figyelt kérdés
Miben más ez mint amikor a nők odaaadják magukat nekik tetsző férfiaknak egy vagy pár éjszakára amiből aztán nem lesz kapcsolat?
márc. 6. 19:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
57 a magas az nem a Balázs? Amelyik piált. A Shrek ő nem 170 centi 100kilo volt egy kispocakkal?
márc. 6. 22:36
 62/70 anonim ***** válasza:
Ez Shrek. Ettél ma főtt meleg rendelt ételt?
márc. 6. 22:36
 63/70 anonim ***** válasza:
64%
57, szerintem is kevered Balázzsal. A Shrek épp arra veri magát, hogy gazdag.
márc. 6. 22:41
 64/70 anonim ***** válasza:
64%

61

Bocsánat, ez tényleg a Shrek stílusa, hirtelen kevertem Balázskával.

márc. 6. 23:59
 65/70 anonim ***** válasza:
83%

#50-54-55-56

Meg fogtok lepődni, de nekem már abban a pillanatban leesett, hogy Shrek, amikor még egyetlen komment se volt a kérdésnél. Csak nem akartam leírni ezt 1. komment gyanánt, mert az első válaszokat mindig sokan pontozzák, és nem akartam a piros tartományba kerülni.

márc. 7. 03:00
 66/70 anonim ***** válasza:

Kedves shrek ha 170 cm lennél átlagos arccal és testalkattal lenne nőd. Még talán nem csak átlagos de jó nőd is lehetne.

Valószinű egy dagadt disznó vagy aki sír hogy nincs szex mert csak dagadt nőket tudna megdugni az meg nem kell neki, viszont azt nem képes elfogadni hpgy nekünk szép nőknek se kell egy zsírdisznó.

Fogyjál le és vállald a felelösséget végre.

márc. 7. 08:41
 67/70 anonim ***** válasza:
77%

"Arról meg, hogy hülye vagyok inkább ne nyissunk vitát, mivel nem egy szinten mozgok egy átlag nővel, de átlag férfival sem. Nem véletlen, hogy nem pár 100 ezer forintért gürcölök ahogy a sok "okos nő"."

Ez Shrek.

márc. 7. 10:11
 68/70 anonim ***** válasza:
72%
Shrek hiányolom az ízletes meleg zamatos rendelt főtt ételes válaszaidat
márc. 7. 10:19
 69/70 anonim válasza:
6%

Hat nekem is van egy ismerosom aki prostival vesztette el legalabb jo elmeny volt neki

Ha meg meg azokkal gyakorol az meg meg jobb mert nem lesz bena met jo embertol tanult

márc. 9. 02:34
 70/70 anonim ***** válasza:
69 nem voltam prostival de ezt a "gyakorol vele" dolgot sose értettem hogy gondolják. A prostik nem szexoktatók, az alaptarifájuk meg biztosan nem arra van szabva hogy inceleket a potenciális jövőbeli párkapcsolataikhoz ők tanitsanak meg a jó szexre.:D Pénzért lehet velük szexelni de ennek a szerelmeddel történő szexhez gyakorlatilag semmi köze meg hasonlósága nincs.
márc. 9. 12:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!