Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják problémásnak a nők ha egy férfi prostival vesztette el a szüzességét és utána prostikkal gyakorolt mielőtt társkeresésbe kezdett?
Ejnye, nem figyeltetek fel a szokásos szövegeire? #szétteszi a lábát, #patkány, #nem kap jó nőt... Már csak az erős vázizomzat hiányzik. Shreki, Shreki, félrevezeted itt a jónépet! Aztán még csak szerda van. Vacsi finom volt? Sörösüvegek kiürültek?
dumád az van,látom
Női szemmel... Női szemed van?
Azért nincs esélyed, mert hülye vagy.
Azért nincs esélyem mert nem jóképű magas férfinek születtem.
Arról meg, hogy hülye vagyok inkább ne nyissunk vitát, mivel nem egy szinten mozgok egy átlag nővel, de átlag férfival sem. Nem véletlen, hogy nem pár 100 ezer forintért gürcölök ahogy a sok "okos nő".
"Arról meg, hogy hülye vagyok inkább ne nyissunk vitát, mivel nem egy szinten mozgok egy átlag nővel, de átlag férfival sem. Nem véletlen, hogy nem pár 100 ezer forintért gürcölök ahogy a sok "okos nő"."
No pont ezért vagy problémás, nem a prostik miatt.
"Egy átlagos kinézetű 170 cm férfinek csak a kövér, csúnya nők jutnának, nem a saját csoportja."
Ugyan nekem nem gond a 170 centi,volt ennél valamivel alacsonyabb párom. De, ha te átlagos vagy arcra és alkatra és átlag alatti a magasságod, akkor bizony nem vagy átlagos összességében. Nem egy átlag magas, vagy alacsonyabb, átlagos alkatú és átlagos arcú lany a szinted, hanem valaki, aki az egyik tulajdonságában szintén átlagon aluli. Tehát, kövér, vagy csúnya az arca, vagy nagyon magas. Valami, ami ugyanolyan szinten vesz el az átlagos egyéb tulajdonságaiból, mint nálad a magasság.
A valóságban persze nem így mérjük ezt a dolgot, de, ha patika mérlegen nézzük, akkor így állnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!