Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják problémásnak a nők ha egy férfi prostival vesztette el a szüzességét és utána prostikkal gyakorolt mielőtt társkeresésbe kezdett?
Én 19 évesen voltam prostinál először az elmúlt 15 évben meg kb. 200-nál.
Szerintem neked is jobb lenne ha letennéd a válladról ezt a szűzesség terhet márha nem szándékosan szeretnél az maradni. Normális nőt mai világban már nem lehet találni, csak ha jóképűnek és magasnak születik a férfi. Lehet patkány is mellette, az se számít, csak jól nézzen ki.
Menj nyugodtan, az én életemből nem vesz el, se nem ad hozzá. Mindenki maga dönt. Ha én úgy döntök, hogy nekem nem tetszik akkor nem tetszik és kész. Neked tetszhet a prostizás, egészségedre.
Na de ha te szabad akarattal rendelkező ember vagy akkor a nőket miért akarjátok ti férfiak megváltoztatni?
Amúgy kérdező eléggé szomorú, hogy azzal "védekezel", hogy a férfiak nyugodtan félremennek más nőkkel, prostikkal is akár.
Aztán csodálkoznak a férfiak, hogy a nők egyedülállóként élik le inkább az életüket.
Szerintem egyáltalán nem meglepő.
Persze jó pár nő szintén csalfa, hazug, pénzéhes én ezt "aláírom", igazából mindkettő neműnek jól sáros a keze.
Amúgy az öreg, vén, ráncos nőket se bírom, hogy fiatal férfiakkal fekszenek össze pénzért és azokat a férfiakat se.
Nem jön be az ilyesmi fajta életmód egyik neműnél se, ez nemcsak a férfiakra vonatkozik úgyhogy nyugi.
Nem tudom mit problémázol ezen.
Ki a fene mondta, hogy ezt el kell mondanod egy nőnek? Ki?
Senki.
Ezzel senki nem szokott kitalálni, hogy képzeld....egy k**úrvával vesztettem el...
A nők nem élik egyedülállóként az életüket csak nagyon kevesen azok egy része is csak azért mert nem kap férfit mert annyira dagadt/csúnya, stb. de nőknél még a kövér és csúnya nőkre is van jelentkező a férfiakból mivel sok a kétségbeesett. Nos én mondjuk, soha nem állnék le egy csúnya nővel akkor inkább fizetek egy szépért.
Oké, akkor fizess.
De kénytelen vagy elfogadni, hogy mindenki azt gondol erről, amit akar.
Voltam ilyen pasival. Konkrétan kidöglött hogy dolgozzam meg. Fel se akart izgatni semmi.
Prostival azt szokta meg hogy a nő dolgozza meg a pasit és nem fordítva ezért baj.
Le a kalappal sok férfi előtt, hogy van gyomruk sok hozzád hasonló csúnya nőhöz ahelyett, hogy 20 ezerért elmennének egy modell kinézetű nőhöz dugni egy jót.
"A nők nem élik egyedülállóként az életüket csak nagyon kevesen azok"
És mégis kivel élnek a nők??? Férfiakkal. Az aárnyuk pedig közel azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!