Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartják problémásnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják problémásnak a nők ha egy férfi prostival vesztette el a szüzességét és utána prostikkal gyakorolt mielőtt társkeresésbe kezdett?

Figyelt kérdés
Miben más ez mint amikor a nők odaaadják magukat nekik tetsző férfiaknak egy vagy pár éjszakára amiből aztán nem lesz kapcsolat?
márc. 6. 19:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:

Én 19 évesen voltam prostinál először az elmúlt 15 évben meg kb. 200-nál.

Szerintem neked is jobb lenne ha letennéd a válladról ezt a szűzesség terhet márha nem szándékosan szeretnél az maradni. Normális nőt mai világban már nem lehet találni, csak ha jóképűnek és magasnak születik a férfi. Lehet patkány is mellette, az se számít, csak jól nézzen ki.

márc. 6. 20:05
 32/70 anonim ***** válasza:
100%

Menj nyugodtan, az én életemből nem vesz el, se nem ad hozzá. Mindenki maga dönt. Ha én úgy döntök, hogy nekem nem tetszik akkor nem tetszik és kész. Neked tetszhet a prostizás, egészségedre.

Na de ha te szabad akarattal rendelkező ember vagy akkor a nőket miért akarjátok ti férfiak megváltoztatni?

Amúgy kérdező eléggé szomorú, hogy azzal "védekezel", hogy a férfiak nyugodtan félremennek más nőkkel, prostikkal is akár.

Aztán csodálkoznak a férfiak, hogy a nők egyedülállóként élik le inkább az életüket.

Szerintem egyáltalán nem meglepő.

Persze jó pár nő szintén csalfa, hazug, pénzéhes én ezt "aláírom", igazából mindkettő neműnek jól sáros a keze.

Amúgy az öreg, vén, ráncos nőket se bírom, hogy fiatal férfiakkal fekszenek össze pénzért és azokat a férfiakat se.

Nem jön be az ilyesmi fajta életmód egyik neműnél se, ez nemcsak a férfiakra vonatkozik úgyhogy nyugi.

márc. 6. 20:14
 33/70 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mit problémázol ezen.

Ki a fene mondta, hogy ezt el kell mondanod egy nőnek? Ki?

Senki.

Ezzel senki nem szokott kitalálni, hogy képzeld....egy k**úrvával vesztettem el...

márc. 6. 20:16
 34/70 A kérdező kommentje:

A nők nem élik egyedülállóként az életüket csak nagyon kevesen azok egy része is csak azért mert nem kap férfit mert annyira dagadt/csúnya, stb. de nőknél még a kövér és csúnya nőkre is van jelentkező a férfiakból mivel sok a kétségbeesett. Nos én mondjuk, soha nem állnék le egy csúnya nővel akkor inkább fizetek egy szépért.

márc. 6. 20:18
 35/70 anonim ***** válasza:

Oké, akkor fizess.

De kénytelen vagy elfogadni, hogy mindenki azt gondol erről, amit akar.

márc. 6. 20:20
 36/70 anonim ***** válasza:
82%
Le a kalappal a proszik előtt, hogy van gyomruk ilyen lúzerekhez.
márc. 6. 20:20
 37/70 anonim ***** válasza:
94%

Voltam ilyen pasival. Konkrétan kidöglött hogy dolgozzam meg. Fel se akart izgatni semmi.

Prostival azt szokta meg hogy a nő dolgozza meg a pasit és nem fordítva ezért baj.

márc. 6. 20:26
 38/70 A kérdező kommentje:

Le a kalappal sok férfi előtt, hogy van gyomruk sok hozzád hasonló csúnya nőhöz ahelyett, hogy 20 ezerért elmennének egy modell kinézetű nőhöz dugni egy jót.

márc. 6. 20:27
 39/70 anonim ***** válasza:
94%
ezerszer lerágott csont téma
márc. 6. 20:29
 40/70 anonim ***** válasza:
65%

"A nők nem élik egyedülállóként az életüket csak nagyon kevesen azok"

És mégis kivel élnek a nők??? Férfiakkal. Az aárnyuk pedig közel azonos.

márc. 6. 20:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!