Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartják problémásnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják problémásnak a nők ha egy férfi prostival vesztette el a szüzességét és utána prostikkal gyakorolt mielőtt társkeresésbe kezdett?

Figyelt kérdés
Miben más ez mint amikor a nők odaaadják magukat nekik tetsző férfiaknak egy vagy pár éjszakára amiből aztán nem lesz kapcsolat?
márc. 6. 19:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
28%
9,te se birnál magaddal ha 40 évig nem ba..nál
márc. 6. 19:28
 12/70 anonim ***** válasza:
81%

"egy férfinak ilyen esetben muszáj fizetni..."

Muszáj a fenét.

márc. 6. 19:30
 13/70 anonim ***** válasza:
56%
Mert nevetséges, szánalmas és erőszakoló hajlama is van a csávónak, szóval inkább kösz, nem.
márc. 6. 19:33
 14/70 anonim ***** válasza:
88%

Dehogynem, nem vagyok mászok már a fán, mint az őskorban. Ember vagyok, nem állat. Tudom az eszem használni, vannak erkölcseim. Én tőlem nyugodtan menjetek végig még 100 prostin is. De helyetekben köztük keresnék partnert, mert az lenne az én szintem.

Azon kívül, hogy erkölcsileg milyen undorító az egész a másik probléma az, hogy amit ad a férfinak a "szakmabeli" azt nem tudja überelni egy átlagos nő és úgyis ott találná magát a férfi ismét.

Maga a helyzetet megszokja, felizgatja és nem tudná normális nő felvenni a versenyt.

Tehát mindenképpen prostikhoz járó egyedekkel nem tenném magam.

Az más kérdés, hogy lenne-e a férfiban puca elmondani, hogy látogató arrafelé...

márc. 6. 19:35
 15/70 anonim ***** válasza:
8%
14,térjünk már k iarra is amikor 40 éves férfiak szüzek...lenne mit kitárgyalni azon is,olyan esetekbe nem mindig racionálisan gondolkoznak
márc. 6. 19:37
 16/70 anonim ***** válasza:
91%

Soha nem értettem a felvetést. Aki azért megy prostihoz, mert a kutya nem nyúl hozzá ingyen, az mit aggódik azon, hogy mit szólnak a prostihoz a nők (akik eddig se nyúltak hozzá ingyen)?

Hoznék egy hasonló párhuzamot. Nem mindegy az éhező afrikainak, hogy én kidobom a penészes kenyeret, ha ő azt úgyse ehetné meg a világ másik végén?

Ha két ember soha nem találkozik, nem mindegy, melyik, mit gondol a másik tevékenységeiről?

márc. 6. 19:38
 17/70 anonim ***** válasza:
42%

15

Egyéni szoc. problem.

Nem érdekel senkit.

márc. 6. 19:41
 18/70 anonim ***** válasza:
4%
nők,a férfiak 80 % megcsalja a nőjét,feleségét,az mindeggy hogy hivatásossal vagy nem,ettől függetlenül nem hagyjátok el őket,sőt,még ti is bekapjátók nekik a bránert,azt ti szavaztok le itt mindenkit?
márc. 6. 19:42
 19/70 anonim ***** válasza:
12%
17,ha nem érdekel,akkor elitélni se kell a curvázásért a férfit
márc. 6. 19:42
 20/70 anonim ***** válasza:
90%

De igen, elítélem, ha úgy tartja kedvem.

Tán csak azt gondolok, amit akarok.

De ettől még persze mehet, ha úgy tartja kedve. Nem elég? :)

márc. 6. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!