Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják problémásnak a nők ha egy férfi prostival vesztette el a szüzességét és utána prostikkal gyakorolt mielőtt társkeresésbe kezdett?
"egy férfinak ilyen esetben muszáj fizetni..."
Muszáj a fenét.
Dehogynem, nem vagyok mászok már a fán, mint az őskorban. Ember vagyok, nem állat. Tudom az eszem használni, vannak erkölcseim. Én tőlem nyugodtan menjetek végig még 100 prostin is. De helyetekben köztük keresnék partnert, mert az lenne az én szintem.
Azon kívül, hogy erkölcsileg milyen undorító az egész a másik probléma az, hogy amit ad a férfinak a "szakmabeli" azt nem tudja überelni egy átlagos nő és úgyis ott találná magát a férfi ismét.
Maga a helyzetet megszokja, felizgatja és nem tudná normális nő felvenni a versenyt.
Tehát mindenképpen prostikhoz járó egyedekkel nem tenném magam.
Az más kérdés, hogy lenne-e a férfiban puca elmondani, hogy látogató arrafelé...
Soha nem értettem a felvetést. Aki azért megy prostihoz, mert a kutya nem nyúl hozzá ingyen, az mit aggódik azon, hogy mit szólnak a prostihoz a nők (akik eddig se nyúltak hozzá ingyen)?
Hoznék egy hasonló párhuzamot. Nem mindegy az éhező afrikainak, hogy én kidobom a penészes kenyeret, ha ő azt úgyse ehetné meg a világ másik végén?
Ha két ember soha nem találkozik, nem mindegy, melyik, mit gondol a másik tevékenységeiről?
15
Egyéni szoc. problem.
Nem érdekel senkit.
De igen, elítélem, ha úgy tartja kedvem.
Tán csak azt gondolok, amit akarok.
De ettől még persze mehet, ha úgy tartja kedve. Nem elég? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!