Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkedhet így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedhet így egy férfi?

Figyelt kérdés

35 éves,elvált nő vagyok.Három hónapja ismerkedem egy 40 éves, szintén elvált férfival, aki mondta is,sőt azzal kezdte, hogy komoly kapcsolatot szeretne.Randizgatunk, messenger üzenetek, személyes találkozók is vannak, és ajandékot is kaptam ma is(apróságokat).

De. Se egy ölelés,se egy puszi, még a kezem sem fogja meg a randikon, semmi érintés,(a többiről meg nem is beszélek).

Most, hogy Valentin-nap alkalmàból köszöntött, én öleltem meg, de még vissza sem ölelt.

Miért?

febr. 14. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem Te vagy az egyetlen? Esetleg nem Te vagy az igazi?
febr. 14. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak három hónap után kezd zavarni? Ideje lenne beszélnetek róla, mert ha ő ilyen, te meg nem, akkor feleslegesen találkozgattok.
febr. 14. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem váltod ki belőle azt a reakciót,hogy hozzád érjen.Ami így több hónap után kicsit gáz.
febr. 14. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ló jó a szamár is elven gondol rád. Valószínűleg csak azért foglakozik veled mert a vonzó nőknek meg ő nem kell. De kielégítetlen a kukija
febr. 14. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert igazabol nem kellesz neki.
febr. 14. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen majom.

Ha rajta múlt volna akkor évekig sétálgattunk volna.

Végül szakitottam vele mert az érintések után is ugyanolyan rideg maradt.

febr. 14. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Vmi miatt tart ettől, lehet problémája van ezzel

2. Nem tetszel neki eléggé

3. Még ő sem tudja mit akar

Vagy még számtalan dolog lehet

Ezek közül bármelyik áll fent elég gáz, a helyedben megkérdezném, hogy mégis mit szeretne tőled, e hónap után nem ártana eldöntenie.

febr. 15. 05:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszàt!
febr. 15. 08:30
 9/9 anonim válasza:
53%
Én szívesen megölelek
márc. 7. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!