Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viselkedhet egy férfi akkor is így ha már rég nem volt komolyabban senkivel?
Van egy új kollégám aki nekem nagyon megtetszett. Olyan félénken, bátortalanul szól hozzám, udvariasan viselkedik de mindig a közelemben mászkál, sokszor indokolatlanul.Ha hozzászólok elvörösödik,elcsuklik a hangja...hát nem éppen férfias, de nekem ez most tetszik. A kolléganőim szerint biztos szűz a pasi, de én azt hallottam, hogy volt neki párkapcsolata.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha egy férfinek régóta nem volt kapcsolata akkor is lehet zavarban egy nő mellet? Egyáltalán miben viselkedne másképp egy 30 év körüli férfi, ha szűz lenne egy átlagos nem szűz férfihez képest?
Na ezt most jól megkérdeztem:) Remélem valamennyire érthető?
Félénk a nőkkel ennyi. Nem ő az egyedüli ilyen. Nem férfias? Miért mi a férfias? Hogy a seggedre ver, ha kell ha nem, és benéz a szoknyád alá, mikor lehajolsz?
Végül is te döntesz, ki kell neked és mire. De azt ajánlom, ha neked csak egy szexpartner kell pár alkalomra, ahogy sejtem, akkor felejtsd el, keress egy macsót, aki egyből a bugyidba nyúl az való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!