Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak miért viselkedhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért viselkedhet így? Olyan bonyolultak vagytok!

Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori jó ismerősöm akivel mindig, szoros barátság volt köztünk. Ez átalakult évekkel ezelőtt barátság extrákkal kapcsolattá. Már 2-szer szakadt meg ez a kapcsolat először én éreztem többet , utánna meg ő kezdett el irántam többet érezni.Az első alkalom után mikor szünet volt én kerestem meg, nem volt elutasító. A másik szünetkor ő keresett meg, minden nap írt. Most megint ott tartunk, hogy én is meg ő is érez valamit a másik iránt. Mostanába teljesen megváltozott a viselkedése, eddig nem volt csók mert nem akart, most meg ha kell ha nem csókolgat. Szerelmes dalokat kűldött, de azt mondta hogy ne értsem félre.Sokszor tett nem egyértelmű megjegyzéseket, ami szerinte is így van. Mostanába ha meglát szorosan magához ölel, és szótlanul állunk kb 5 percig. Olyan mintha egyik kezével magához húzna, a másikkal meg ellökne. Elég magának való egy férfi, eddig egy komolyabb barátnője volt az is egy évig tartott. Nem értem egy lassan 40 éves férfinek mire jó az, hogy macska egér játékot játszunk. Ezt a barátság extrákkal dolgot én kezdeményeztem, mert ő elég bizonytalan. Teljesen őnbizalom hiányos, azt mondja hogy biztos csak számalomból vagyok mellette, mert ő nem kéne senkinek. Szeretném ezt vele megbeszélni de nem válaszol a kérdéseimre, kerüli a témát zavarban van. Miért lehet ilyen? Vajon mi az amit érezhet, és miért nem mondja ki? Lehet ebből még valami? Napok óta nem beszéltünk mert én haragszom rá amiért nem beszéli meg ezt velem. Valaki tudna neked tanácsot adni mit tegyek?

2016. aug. 7. 15:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Tök egyszerű a válasz.Ha te szereted akkor valld be neki és nem várj az ő vallomására.Aztán meglátod mi lesz az ő reakciója.

Eleget cicáztatok már egymással,ideje dűlőre vinni a dolgot és rád vár a feladat,hogy kezdeményez mert te vagy a magabiztosabb.

2016. aug. 7. 15:07
 2/17 anonim ***** válasza:

Pszichológus kell neki, nektek. Önismeret stb. Csak ő tudja miért és hol akadt el ebben a témában, de lehet aspergeres vagy akármi.

Egy pszichológus biztos ki tudná bányászni a xart a lelke mélyéről.

De akkor megvoltál neki, jól értem?

2016. aug. 7. 15:11
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem pszichológus kel ide, hanem felnőni végre. Sajnálatos tény, hogy még a 4 éves pasi is letagadhat 25-öt a korából. Te meg, kérdező, keress olyan pasit, akit valóan tudsz szeretni, mert ez minden, csak nem szerelem. Soha nem volt, és nem is lesz az.
2016. aug. 7. 15:30
 4/17 anonim ***** válasza:
*még a 40 éves pasi is
2016. aug. 7. 15:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk mi bonyolultak,szerintem nem tudja mi a helyzet,én erre gyanakszom,én egy lánnyal nagyon jó barátok vagyunk,és nem merem neki elmondani hogy én őt akarom,mert nem tudom hogy ő hogy érez mert néha tesz kétértelmű megjegyzéseket.Szerintem nem tudja mi van,lépj felé :)
2016. aug. 7. 15:31
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Mi ebben a bonyolult? Nôknek témyleg ennyire minimális érzelmi intelligenciája sincs?

Többet akarna, ezt tök egyértelmûen ki is fejezi, de azok után, hogy múltkor is emiatt szakadt meg a kapcsolat, értelemszerûen nem akarja ezt még egyszer megkockáztatni, szóval próbál a szerencsétlenje menekülô útvonalat hagyni számodra, hogy ha te meg nem szeretnél komolyabbat, akkor is rá lehssen fogni, hogy csak viccelt, és ne kelljen megint megszakítani a kapcsolatot.

Tehát ô a maga részérôl megtette, amit tudott, de azok után, hogy múltkor visszautasítottad, most már a te térfeleden van a labda - ha meggondoltad magad, és most már te is szeretnéd, hogy ebbôl több legyen, akkor ezt neked kell kimondanod és nyíltan felvállalnod, mert ô a visszautasítás után nincs abban a helyzetben, hogy ezt megtehesse.

2016. aug. 7. 15:42
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Próbáltam már kezdeményezni, akkor csak annyit mondott hogy neki ez csak arról szól. Előtte meg azt mondta, hogy vannak érzései neki ez nem jó így. Mindig össze kavar teljesen. Volt egy férfi aki próbálkozott nálam akkor megvolt sértődve, napokig nem szólt hozzám. Ha valamikor lemondtam a találkát mindig hivogatott, hogy miért nem akarok vele lenni. Sokszor lemondta a haverjaival a programot, inkább velem töltötte az idejét.
2016. aug. 7. 15:45
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Semmit nem akar tőled. Egy férfi ha szeret egy nőt nincs ilyen hogy először én utánna ő érez többet.
2016. aug. 7. 15:47
 9/17 anonim válasza:
Hát mivel elméletileg barátok voltatok vagytok ....egyszerű az egész ..üljetek le és beszéljétek meg ..nem vagytok már gyerekek ! :) még ha kellemetlen is lesz egy kicsit de legalább megbeszélitek ;)
2016. aug. 11. 15:18
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem a férfiak bonyolultak, hanem az ember. Minden nő és férfi bonyolult. Senki se értheti meg teljesen a másikat, mert senki se élte át azt, amit a másik. Ezért se kell gyűlölettel és utálattal a másik felé fordulni. Csak megértéssel és szeretettel.
2016. aug. 11. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!