Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy viselkedhet így egy 33...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedhet így egy 33 éves? L/21

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 33 éves férfival 2 hónapja. Először tetszett is nagyon, hogy komolyabb mint a velem egyidősek. De fura volt, hogy mikor nem válaszoltam neki 1 órája akkor már 5 percenként írt, kétségbeesett, folyton látni akart, hívogatott. És mondtam neki, hogy nekem ez sok, ne nyomuljon ennyire akkor sírós képeket küldött magáról meg azt mondta nélkülem vége, meg azt hitte én leszek a felesége stb. 1 napja nem írok neki vissza, mert ilyen emberrel nem akarok lenni, de most meg 5 percenként ír, meg szerelmes idézeteket küld, sír.

2016. febr. 13. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ignoráld és szépen mondd meg neki hogy ez sok
2016. febr. 13. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted miért szingli 33 évesen? ;-)
2016. febr. 13. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy érett 33 évest a korabeliek vonzzák. A nem érettek szoktak maguknál jóval fiatalabbat választani.
2016. febr. 13. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy TÉNYLEG ignorálod. Ha időről időre megpróbálod meggyőzni, hogy álljon le, azzal is azt mutatod felé, hogy érdekel még, hogy elér nálad valamit. Ez nem korfüggő egyébként, minden korosztályban vannak lelkibeteg emberek. De segíteni nem igen tudsz rajta, csak ha ő akar gyógyulni és szépen elviszi magát egy pszichiátriára.
2016. febr. 13. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
31%

Ha ez a kérdés és sztori nem kamu,akkor annyit tennék hozzá azért mert vki 33évessen egyedül van,nem jelenti azt hogy sírós,nyomulós,szerencsétlen,Béna,degenerált,perverz...

A mai 21éves csajokról meg annyit hogy 2-3pasit is hülyitenek,1nőben se lehet megbízni!

2016. febr. 13. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!