Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viselkedhet így egy érett nő?
5 év 3 hónap után szakított velem a menyaszonyom.
Egyik nap jól körül írva megfogalmazta, hogy "ő már nem tudja, hogy akar-e tenni ezért a kapcsolatért."
Amikor elment mondta, hogy még nem búcsúzik. 2 nappal később beszéltünk telefonon. Nem akarja folytatni, vagyis erre gondolok, mert csak körül írt mindent, nem mondott ki semmit sem konkrétan.
Újabb esélyt nem akar adni. Küzdöttem érte, tudja hogy én mit gondolok, hogy érzek.
Ennyi idő után szakíthat telefonon? Nem személyesen kellene megbeszélni?
Normális indokot nem mondott, hogy miért hagy el. Összeköltözés előtt álltunk. Szeretem! Az 5 évet figyelembe véve nagyon jó volt a kapcsolat. 10000x elmondta, hogy hozzám akar jönni feleségül stb..
Ennek 1 hete. Azóta nem kerestem.
Mit kellene tennem? Keresni, nem keresni, küzdeni érte, elfelejteni?
Ő 26/N Én 27/F
Miből gondolod, hogy 26 évesen érett nő?! Csupán a kora miatt?
Szakíthat telefonon. Miért ne? Lehet hogy személyesen nem tudná elmondani, de telefonon, távolról, úgy hogy nem is lát, úgy sikerül.
Lehet, csak bepánikolt a költözés előtt.
De lehet az is, hogy most jött rá, hogy nem így akarja leélni az egész életét. Azért, mert te szereted és neked ez a kapcsolat nagyon jó volt, még neki lehet hogy egész más volt ez az öt év.
Egy próbát megér, hogy leüljetek és átbeszéljétek a dolgokat, hogy mi történt tulajdonképpen, és miért, de ha egy hete nem is keres, akkor könyveld el, hogy köztetek ennek vége.
Szerintem igazán ő sem érti mi van vele. De a valószínűbb, hogy már nem szerelemmel szeret, és ezért érzi úgy nem kötődik úgy hozzád. Talán most gondolkodott el azon, hogy mi is van vele. Ez az esküvők és fordulópontok előtt meg szokott esni.
Szerintem nem kéne most befolyásolni. Hadd döntse el ő, mit érez. Mert lehet, hogy mondjuk tepersz és úgy érzi hülye amiért kétségei vannak, de te sem tudsz hátralévő életedben mindig teperni érte, hogy melletted maradjon, és akkor egy ilyen semleges pillanatban megint előjönnek ezek a dolgok, csak akkor már egy gyűrűvel és pár gyerekkel bonyolultabb lesz a helyzet.
Csak mégis olyan hirtelen tette meg. Nem mondta, hogy problémája lenne. Pláne, hogy olyan ami miatt így elhagyhat. Igazából el sem búcsúztunk személyesen.
Senki sem érti. Elviharzott. Pedig én próbáltam mindent beleadni ebbe a kapcsolatba.
Csak nekem fura, hogy már öt éve együtt vagytok és még csak most lett volna az összeköltözés? Ráadásul előbb kérted meg a kezét, mint hogy egyáltalán megtudtad volna, hogy működik-e a dolog?
Egyébként egyrészt fiatalok vagytok még, másrészt ő már döntött. Az se lepne meg, ha már az utódod is meglenne... Szóval hagyd elmenni és dolgozd fel valahogy a veszteséget.
Miért lenne fura? Most lett volna már rá lehetőség, hogy össze tudjunk költözni.
Működött. Azért kértem meg a kezét, ő pedig igent mondott.
Egyszerűen nem tudom felfogni és feldolgozni....
Azért fura,mert amíg nem éltek együtt, addig nem tudhatod, hogy valóban működik-e a dolog. Más az, ha találkozgattok és más az minden nap állandóan együtt lenni.
Nekem is akkor romlott meg az előző kapcsolatom, amikor összeköltöztünk. Nem is tartott sokáig.
Kit érdekel? Keress egy másikat! Őt már más "teszi boldoggá". Inkább örülj, hogy le, és nem csak félrelépett.
Kaptál mégegy lehetőséget az élettől, hogy megúszd a nősülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!