Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet így egy felnőtt, érett férfi?
Közeli ismerősi viszonyban vagyunk. Egyszer, ha beszélünk, kedves, érdeklődő, hosszasan szóval tart, máskor meg leráz egy-két odavetett mondattal, persze kedvesen, de nem tartóztat. Ha összefutunk az utcán, legtöbbször szélesen mosolyog, köszön, esetleg int, de előfordul, hogy csak lapos oldalpillantásokkal méreget, mintha legalább is megbántottam volna valamivel. Észrevettem, hogy amikor négyszemközt vagyunk, akkor harapdálja az alsó ajkát beszéd közben, kissé reszket a keze (nem, nem iszik) és sokszor nem néz a szemembe, hanem valami semleges tárgyat figyel a helyiségben... egyszer olyan kedves, hogy azt nem értem, máskor meg inkább bosszantóan nyers... egyszerűen ilyen egy hangulatember? Nagyon kiismerhetetlen viselkedés, mit gondoltok, alapjában véve kedvel, vagy inkább csak terhére vagyok és néha erőt vesz magán, hogy kedves legyen velem?
Köszönöm és bocsánat, hogy hosszasan ecseteltem a témát!
Én is ilyen vagyok, akárkivel is beszélek és mindig is ilyen voltam, mondjuk én csak 19 éves vagyok.(pl. jobban is tudok gondolkodni, ha nem kell közben másokat néznem)
Ilyen a személyisége, szerintem nem kortól függ.
A reszketés vérnyomásváltozás miatt lehet, az ajakarapdálás pedig pótcselekvés.
Rengeteg enyhe pszichiátriai eset rohangál Magyarországon úgy, hogy nem is tudja magáról, hogy pszichiátriai eset.
A jelenség amit leírtál a bipolárisokra illik. (Írd be a google-be és többet is megtudhatsz róla)
Valójában a depresszió egy olyan változata, ahol jó hangulatú, néha már-már túlzott önbizalomba hajló állapotok váltakoznak az enyhébb, súlyosabb depressziós korszakokkal.
Hullámvasutaznak, egyszer fenn, egyszer lenn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!