Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válaszára várok, van itt felnőtt férfi?
Hol a határ a barátság és a kapcsolat (szerelem) között?
Ha adott egy férfi és egy nő. Nyílván jól érzik magukat egymás társaságában (bár nem sokat találkoznak, de akkor keresik egymást), sokat keresik egymást telefonon, sms-ben. Segítséget egymástól kérnek, ha valami bosszantja a másikat, elmondják egymásnak. De a testi kapcsolat mégsem alakul ki, nem alakulnak a dolgok úgy, hogy az párkapcsolat felé terelődjön.
Miért van így? Ha jól kijönnek, mert a leírtak alapján jól, nem??? Akkor miért nem lehet továbbvinni a dolgot? A nő szeretné, a férfi nem tesz érte semmit.
Szerintetek mi oka lehet? Vagy mennyire van távol még ez a "barátság" a komoly érzésektől?
a barátság nem komoly érzés? szerintem az.
miért nem lehet továbbvinni a dolgot?
-b.zi
-impotens
-foglalt
-nem érdekled mint nő
Ezt értem én, de mi az oka?
Ha eljut egy ilyen szintre, ami szerintem hajszálnyira van a kapcsolattól, akkor miért nem?
Mivel több a szerelem?
- több bizalom
- mély érzések, odaadás
- tesiség
Ez mind jó. Ha meg nem megfelelő a nő alany, azaz én, akkor hogy tud kedvelni?
nem érted.. kénytelen vagyok úgy fogalmazni hogy megértsd:
NEM TETSZEL NEKI. CSÚNYA VAGY SZÁMÁRA.
Volt régen egy barátnőm, mindenhová együtt mentünk, sokat jártunk szórakozn, beszélgettünk, mégse feküdtünk le!
A megoldás egyszerű: szegénykém kissé csúnyácska volt, de volt autója!
Tulajdonképpen kihasználtam őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!