Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nő tud akkora pofont adni, aminek a nyoma pár percnél tovább meglátszik egy felnőtt férfi arcán?
Johogy.
Az a baj, h sokan mikor veresrol hallanak rogton arra gondolnak, h szegeny 40 kilos no a 100 kilos baratjaval szemben.
Holott sok olyan van, h az asszony a 100 kilo, a ferfi meg 60.
napietusnak
Egy nő bőre sokkal érzékenyebb, mint egy átlagos férfié, tehát szerintem nem mindegy.
Egy 3 éves is képes adni! kérd meg hogy adjon és bizony jól égni fog mert abban is van elég erő.
Én tudom mert a hugimnak van egy 3 éves kislánya és játszásból lekevert egy jó nagyot én közben meg gépeztem, és hát egy kicsit meglepődtem, nem kapott természetesen semmit érte hanem meg lett mondva hogy nem szabad. (35f)
7/8-as
Inkább átlagos nőkre gondoltam. Szerintem a fizikai erőn kívül lelki is kell hozzá. Vannak olyan nők, akik nem képesek megütni senkit, de nem azért, mert nincs hozzá erejük, hanem mert nem merik, vagy akarják megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!