Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom duzzog, mert msn-re az ő neve meg a szívecske helyett más dolgot írtam ki (sulival kapcsolatos).22 éves felnőtt férfi. Most szóljatok hozzá (! )?
Erre ő is leszedte az enyémet, és kiírt mást. Ezt kerülöm, hogy a mi kapcsolatunk ne arról szóljon hogy közösségi oldalakon nyáladzunk, hogy örökké lávcsi szercsi...nem is csináltam ilyen kiírást, csak most.
Na. Pedig...értelmes gyerek.
A másik dolog meg hogy örökké kombinál, pedig biztosítottam az őszinteségem felől többször is.
Na mit szóltok?:D
Első! Szerintem nem gyerekes, hanem férfiatlan egy kicsit.
A nők állandóan ezt teszik.
én ezt már megszoktam
msnen most már negyedik éve állandóan a nevem szivecske ő neve szivecske van kiirva
ha egyéb közlendőm van,akkor az meg megy a személyes üzenethez
páromnak detto
nem szedem le a szivecskéket és a nevét sose,mert csak féltékeny lenne hogy "ki nem láthatja hogy van pasim":D
pedig ő már 26 lesz lassan...
ird vissza,adj neki puszit,hogy nelegyen ennyire buta és féltékeny,és felejtsd el
23/N
Én éreztetem:) Sokmindennel...most minden nagyképűség nélkül, de komolyan örülhetne, hogy ilyen barátnője van:S
Aztán mégis ilyenekkel van baja:D
Bár ennél nagyobb gondja ne legyen senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!