Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válaszára várok, van itt felnőtt férfi?
Hol a határ a barátság és a kapcsolat (szerelem) között?
Ha adott egy férfi és egy nő. Nyílván jól érzik magukat egymás társaságában (bár nem sokat találkoznak, de akkor keresik egymást), sokat keresik egymást telefonon, sms-ben. Segítséget egymástól kérnek, ha valami bosszantja a másikat, elmondják egymásnak. De a testi kapcsolat mégsem alakul ki, nem alakulnak a dolgok úgy, hogy az párkapcsolat felé terelődjön.
Miért van így? Ha jól kijönnek, mert a leírtak alapján jól, nem??? Akkor miért nem lehet továbbvinni a dolgot? A nő szeretné, a férfi nem tesz érte semmit.
Szerintetek mi oka lehet? Vagy mennyire van távol még ez a "barátság" a komoly érzésektől?
Ez érdekes. Akkor miért féltékeny, ha más férfit próbálok közel engedni magamhoz?
Nem beképzeltem, hogy féltékeny, megjegyezte nekem a dolgot.
Amíg nem tudjuk pontosan megfogalmazni a barátság és a szerelem fogalmát, addig az ilyen kérdésekre nem lehet válaszolni.
Kicsit lehet, hogy hülye válasz, de "hiányzik belőle az X faktor". Azaz hiányzik belőle az a valami, ami miatt szerelmes leszel valakibe. Te sem tudod mi az, és meg sem tudod fogalmazni, de van valami, ami miatt nem megy...
A szerelem furcsa dolog. Erről szól az alábbi előadás:
Az az igazság, hogy nekem soha nem volt férfi barátom, nem érzem, hogy ő mit akar tőlem.
Nekem fura az, hogy jó ideje mindig megkeres, felhív. Én nem éltem még ilyet át, nekem ez nem fér bele a barátságba, hiába nincs testiség, érintés, de úgy érzem más felé halad a dolog, viszont nincs lépés, ez az érdekes. De mégis azt a hatást kelti bennem, hogy valami van. Látom, ahogy rám néz, ahogy én rá nézek.
Egyszer egy őrült pillanatomban azt mondtam nagyon kedvellek, de hagytuk a témát, ezek hónapokkal ezelőtt volt, majd minden ment tovább a maga útján. Egyre közvetlenebbek vagyunk, de nem értem. Mi ez?
Most egy jó ideje kb 2 hete nem beszélünk. Nekem időre van szükségem, de amúgy az ő döntése volt. Talán megrémült, de ahogy elmondtam, hallgat én pedig nem akarom a gondolataiban zavarni.
Gondolja át, mit jelentek neki, mert nekem ő több, mint barát.
Mi van akkor, ha egyszerűen csak aszexuális az a férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!