Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak válaszára várok, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak válaszára várok, van itt felnőtt férfi?

Figyelt kérdés

Hol a határ a barátság és a kapcsolat (szerelem) között?

Ha adott egy férfi és egy nő. Nyílván jól érzik magukat egymás társaságában (bár nem sokat találkoznak, de akkor keresik egymást), sokat keresik egymást telefonon, sms-ben. Segítséget egymástól kérnek, ha valami bosszantja a másikat, elmondják egymásnak. De a testi kapcsolat mégsem alakul ki, nem alakulnak a dolgok úgy, hogy az párkapcsolat felé terelődjön.

Miért van így? Ha jól kijönnek, mert a leírtak alapján jól, nem??? Akkor miért nem lehet továbbvinni a dolgot? A nő szeretné, a férfi nem tesz érte semmit.

Szerintetek mi oka lehet? Vagy mennyire van távol még ez a "barátság" a komoly érzésektől?

2011. nov. 20. 20:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy te többet akarsz, tehát ez már NEM barátság. Ha egy férfi csak barátságot akar egy nőtől (nagyon ritka) akkor egyszerű a képlet, sexuálisan nem vonzódik hozzá.
2011. nov. 20. 20:57
 12/28 A kérdező kommentje:

Ez érdekes. Akkor miért féltékeny, ha más férfit próbálok közel engedni magamhoz?

Nem beképzeltem, hogy féltékeny, megjegyezte nekem a dolgot.

2011. nov. 20. 20:58
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem tudjuk pontosan megfogalmazni a barátság és a szerelem fogalmát, addig az ilyen kérdésekre nem lehet válaszolni.

Kicsit lehet, hogy hülye válasz, de "hiányzik belőle az X faktor". Azaz hiányzik belőle az a valami, ami miatt szerelmes leszel valakibe. Te sem tudod mi az, és meg sem tudod fogalmazni, de van valami, ami miatt nem megy...

2011. nov. 20. 21:01
 14/28 anonim ***** válasza:

A szerelem furcsa dolog. Erről szól az alábbi előadás:

[link]

2011. nov. 20. 21:03
 15/28 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy nekem soha nem volt férfi barátom, nem érzem, hogy ő mit akar tőlem.

Nekem fura az, hogy jó ideje mindig megkeres, felhív. Én nem éltem még ilyet át, nekem ez nem fér bele a barátságba, hiába nincs testiség, érintés, de úgy érzem más felé halad a dolog, viszont nincs lépés, ez az érdekes. De mégis azt a hatást kelti bennem, hogy valami van. Látom, ahogy rám néz, ahogy én rá nézek.

Egyszer egy őrült pillanatomban azt mondtam nagyon kedvellek, de hagytuk a témát, ezek hónapokkal ezelőtt volt, majd minden ment tovább a maga útján. Egyre közvetlenebbek vagyunk, de nem értem. Mi ez?

2011. nov. 20. 21:04
 16/28 A kérdező kommentje:
Valóban töbet érzek, ezt tudja is, korábban emondtam neki, nem történt semmi, haladtunk tovább. Nem olyan rég elmondtam ismét, most ennek hatására kicsit eltávolodtunk, nem beszélünk.. nem tudom mi fog ebből kisülni, most jó gondolkodni nélküle, tiszta fejjel.
2011. nov. 20. 21:09
 17/28 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mint nőről nem mint barátról mi a véleménye rólad. Ha nem ismerne lefeküdne-e veled. Persze csak finoman adagold, ne ijeszd el.
2011. nov. 20. 21:12
 18/28 A kérdező kommentje:

Most egy jó ideje kb 2 hete nem beszélünk. Nekem időre van szükségem, de amúgy az ő döntése volt. Talán megrémült, de ahogy elmondtam, hallgat én pedig nem akarom a gondolataiban zavarni.

Gondolja át, mit jelentek neki, mert nekem ő több, mint barát.

2011. nov. 20. 21:21
 19/28 anonim ***** válasza:
Vitatkoznék az előttem szólóval, ha már korábban elmondtad neki és ő ezzel tisztában van, ennek ellenére nem történt semmi akkor felesleges megaláznod magad egy nyilvánvaló elutasításban végződő kérdéssel. Esetleg még az feltételezhető, hogy valamilyen sexuális problémája van pl. impotencia amit szégyenl, fél attól hogy nem tudna teljesíteni és emiatt tereli a témát.
2011. nov. 20. 21:21
 20/28 anonim ***** válasza:

Mi van akkor, ha egyszerűen csak aszexuális az a férfi?

[link]

2011. nov. 20. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!