Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erett pasik, ez hogy van?
Figyelt kérdés
Szoval mondjuk hazasok vagytok es szerelmesek egy szinten hazas nobe, de meg nem vagytok egyutt. Ilyenkor titeket zavar, vagy gondoltok arra, h az a no lefekszik a ferjevel, ereztek e feltekenyseget vagy csak apatiat, szoval mit valt ki beloletek?
Mindez csak akkor ervenyes, ha szerelmesek vagytok a nobe, tehat nem valami tetszes vonzalom level. Elsorban 30-50 eves pasik valaszara vagyok kivancsi, koszi:-)
A szoban forgo szemelyek 30-asok
2016. júl. 9. 12:04
2/5 Titusztitusz válasza:
Úgy nem jó válaszolni, ha csak ELKÉPZELEK EGY ILYEN SZITUT? Mindenképpen megtörtént esetnek kell a háttérben állnia?
3/5 anonim válasza:
A szóban forgó személyek szemetek. Söpredékek és ássák el magukat.
30/N
4/5 A kérdező kommentje:
Haaat a megtortent helyzet hitelesebb lenne, mert akkor azt mar atelted tehat van valami konkret tapasztalatod a dologgal kapcsolatban, de persze ha elkepzeled es onismeret alapjan velemenyezel az is rendben van.
2016. júl. 9. 12:33
5/5 Titusztitusz válasza:
Jó...Hát akkor tegyük fel azt, hogy csak elképzelek most egy ilyesmi szitut...És mondjuk szerelmes vagyok egy férjes nőbe...Ilyen esetben MAGÁRA A FÉRJRE nem túlságba lennék féltékeny, mivel tisztában lennék azzal, hogy a hölgynek vannak HÁZASTÁRSI KÖTELEZETTSÉGEI IS, de annak már nemnagyon örülnék, ha az adott hölgy elárulná nekem azt bizalmasan, hogy hiába ismer engemet is, és kölcsönös a szerelmünk, de azért ÉLVEZI MINDIG a férjével való együttléteket is...Az ilyesmiért meglehetősen dühös lennék igencsak, és úgy érezném, hogy az adott hölgy MEGCSALT engem, a saját férjével...De ha azt mondaná, hogy "időnként kénytelen lefeküdni a férjével is, hogy nehogy gyanút fogjon, de valójában már teljesen hidegen hagyja a férje", úgy akkor az ilyen esetet nem bánnám...És megértéssel kezelném, bár azért nemis örvendeznék túlságba az ilyen eseményeknek se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!