Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év alatt vannak érett pasik?
Igen. Csak nem olyan egyszerű a mai lányokkal ezt kivitelezni
Tisztelet a kivételnek. :)
Hány ilyen kérdező volt már, aztán kiderült, hogy a kérdező vagy nem tud két szót szólni, bunkó, vagy éppen ő is ugyanolyan, mint amit a saját kérdésében említ! :) maga remélem nem ilyen ;) De hova a kérdés?
24/F
Hű, de sokan. Arra kíváncsi vagyok, ezek az emberek hol vannak a való életben. :D
egyik válaszolónak üzenem, hogy én nem vagyok bunkó. :)
Vannak, de annyira nehéz olyan fiatal nőt találni, aki szintén komolyan vehető, hogy már rég az idősebb korosztály felé fordultam. (meg amúgy is jobban tetszenek az idősebb nők)
24/F
Mondjuk én már kicsit öregebb vagyok (27), de régen sem buliztam, vagy piáltam.
Hol voltam? Hát néha kocsmában haverokkal (tényleg ritkán), vagy az egyetemen órán. Mióta dolgozom, azóta max a munkám kapcsán lehet velem találkozni, mert nem nagyon mozdulok ki.
De a lényeg: vannak. Elég sokan, csak nem ők a leghangosabbak.
Érdekes, hogy mindkét nem pont ugyanazt állítja a másikról: a lányok azt, hogy milyen nehéz normális srácot találni; a fiúk meg azt, hogy minden lány komolytalan r*b*nc.
Kiváncsi vagyok, vajon miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!