Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 év alatt vannak érett pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év alatt vannak érett pasik?

Figyelt kérdés
Olyanok, akiknek van jövőképük, az életük nem a bulizásról, piáról stb. szól, hanem tényleg el akarnak érni valamit az életben és komoly kapcsolatra vágynak?
2015. aug. 17. 09:12
1 2
 1/17 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
54%
Vannak.
2015. aug. 17. 09:14
 2/17 anonim ***** válasza:
54%

Igen. Csak nem olyan egyszerű a mai lányokkal ezt kivitelezni

Tisztelet a kivételnek. :)

2015. aug. 17. 09:18
 3/17 anonim ***** válasza:
54%

Hány ilyen kérdező volt már, aztán kiderült, hogy a kérdező vagy nem tud két szót szólni, bunkó, vagy éppen ő is ugyanolyan, mint amit a saját kérdésében említ! :) maga remélem nem ilyen ;) De hova a kérdés?

24/F

2015. aug. 17. 09:24
 4/17 anonim ***** válasza:

Jelen.

22/F

2015. aug. 17. 09:58
 5/17 A kérdező kommentje:

Hű, de sokan. Arra kíváncsi vagyok, ezek az emberek hol vannak a való életben. :D

egyik válaszolónak üzenem, hogy én nem vagyok bunkó. :)

2015. aug. 17. 10:04
 6/17 anonim ***** válasza:

Vannak, de annyira nehéz olyan fiatal nőt találni, aki szintén komolyan vehető, hogy már rég az idősebb korosztály felé fordultam. (meg amúgy is jobban tetszenek az idősebb nők)

24/F

2015. aug. 17. 10:16
 7/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk én már kicsit öregebb vagyok (27), de régen sem buliztam, vagy piáltam.

Hol voltam? Hát néha kocsmában haverokkal (tényleg ritkán), vagy az egyetemen órán. Mióta dolgozom, azóta max a munkám kapcsán lehet velem találkozni, mert nem nagyon mozdulok ki.

De a lényeg: vannak. Elég sokan, csak nem ők a leghangosabbak.

2015. aug. 17. 10:32
 8/17 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy mindkét nem pont ugyanazt állítja a másikról: a lányok azt, hogy milyen nehéz normális srácot találni; a fiúk meg azt, hogy minden lány komolytalan r*b*nc.

Kiváncsi vagyok, vajon miért...

2015. aug. 17. 10:34
 9/17 anonim ***** válasza:
8: Mert ilyen a társadalom. Az internet (főleg a Facebook) megjelenése pedig tovább rontotta a helyzetet.
2015. aug. 17. 10:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem FB-m sincs! :D Egyébként sosem piáltam, buliztam és sosem értettem, hogy mi ebben az életmódban a jó... Néha 1-2 sört megiszok, márkásabb vodka, vagy krémlikőr de ennyi. Csak ha megkívánom, és mértékkel. A lányok akik voltak az életemben mind komolytalanok voltak. Megcsaltak, hazudoztak, más pasikkal irkáltak stb stb, én pedig nem erre vágyom. Borzasztó nehéz normális lányt találni, már ha akarnék. Felhagytam vele.
2015. aug. 17. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!