Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év alatt vannak érett pasik?
Érett? Kevés. Golyóérett? Nem kevés!
23/N
#10: A FB egy nagy marhaság. Nem értem az olyanokat, akik ott élik le a fél életüket... Nekem sincs.
Azért fel a fellel, azt mondják, ha majd nem keresed, betoppan az életedbe valaki. :)
Ritka mint a fehér holló. Meg sem merem számolni, hogy pasival randiztam (persze csak első randi) akik ugyan 20 felett voltak de mintha egy 14 éves kiskamasz szintjén élnének (mindig bulizás, számítógép, nuku ambíció, anyuci által mosott-vasalt ruhák) :) A környezetemben (direkt nem baráti kört írtam) is elég kevés az érett 25 alatti, sőt mostanában már az érett 30 alatti is :/ Pont erről beszélgettem egy barátnőmmel pár napja, akinek aktuális a párkeresés egy szakítás miatt. Ambíció többnyire nulla, avagy sok pénzt akarnak, de nagyon kevés munkával, valahogy a kapcsolatokkal is így vannak, legyen kinyalva a seggük, szolgáld ki őket, de nekik ne kelljen már tenniük érte :) A bulizást, meg az alkoholt meg sem említem.
Persze ez nem mindenkire jellemző, de eddig 20x évem alatt 3 azaz három olyan férfival találkoztam 25 alatt akikre fel tudtam nézni, volt ambíciójuk, szorgalmasak voltak és nem úgy éreztem magam mintha lenne egy 16 éves friss kamasz gyerekem...
Ja és persze a nők sem mindig jobbak, de nekünk hamarabb kezd el kattogni a biológiai óránk, így muszáj hamarabb lenyugodnunk. :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!