4hét alatt 0-ról 3fokban érett lepény. Mi okozhatta? 35hkm
Figyelt kérdés
Nem cigizem, utoljára 7éve szívtam el az első és utolsó szálamat kipróbálás gyanánt. Nagyon erős passzív dohányzás okozhatta ezt? Ez lehet az oka hogy beindult a szülésem 35hetesen?2012. aug. 22. 05:19
1/8 anonim válasza:
Most a szülésed indult be, vagy megérett a méhlepényed? Nem mindegy.
A méhlepény a 34. hétig eléri az érettségi szintet, utána már csak "leépül" úgymond.
2/8 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, egyszer csak már elöregszik a méhlepény, és nem tud már annyi mindent átvinni a babába! Ez dohányosnál, nem
Dohányosnál is ugyan úgy megvan, csak kinél korábban, kinél később, de 35 hetesen már normàlis dolog, és 4 hét alatt nagyon ok minden zajlik a pocakban, pláne ezekben az utolsó hónapokban dolgozik sokat a méhlepény, mikor sokat hízik a baba!
Annyi minden olyan hamar megváltozhat terhesen, egy este 0-ról mánap reggelre 3 ujjnyira kinyílhatsz az ember....
3/8 A kérdező kommentje:
31hetesen volt 0 fokban érett. Hétfő hajnalban elment a nyákdugó és folyt a magzatvíz így azonnal jöttünk a kórházba. Úgy volt délelött már baba lesz, de másik doki azt mondta inkább ne, hogy biztosan hasson a tüdőérlelő. Már 5perces fájások voltak de végül sikerült visszatartani. Tegnap és ma is ultrahangon nézték és ma van 4hete hogy 0 fok volt, most meg már 3 :-( viszont most csak várunk, mert beindítani nem fogják had fejlődjön, de ha megindulna akkor végre anyuka leszek :-)
2012. aug. 22. 12:26
4/8 anonim válasza:
Értem. Akkor a tied egyedi eset. Ez esetben nem tudok hozzá szólni, nem vagyok szakember, csak a nagy általánosságokat tudom, aminek utána lehet nézni, olvasni. Vigyázz magadra, és reméljük bent marad még egy kicsit a picurkád, had hízzon. Nagyon jó egészséget kívánok nektek!
5/8 anonim válasza:
Szia! Mi van veletek? Megszületett a babád?
6/8 A kérdező kommentje:
igen, megszületett 31-én, 37hetesen 3290grammal és 53 cm-rel :)
2012. szept. 16. 21:59
7/8 anonim válasza:
Gratulálok!!! De jó nektek! Milyen érdekes, de velem most ugyan ez a helyzet. Nekem is elöregedett a méhlepényem, és a dokim szerint max. 1 hét múlva szülnöm kell. Remélem megvárjuk mi is a 37. hetet. Most vagyunk 36 kereken. Ja, és nekem is állandóan azt mondja a dokim, hogy úgy néz ki, mintha cigiznék, pedig ismer, és tudja, hogy nem dohányzom. Sok boldogságot és jó egészséget nektek!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen. hát nemtudom én sem cigiztem, életemben pár szálat szívtam el azt sem most, mégis ez történt. az a legborzasztóbb hogy a kórházban amíg ott voltam egy hetet, pont azoknak a babájával nem volt semmi gond akik lejárkáltak cigizni szoptatások közt is... fura dolog a sors :(
2012. szept. 18. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!