Ha a babám egy héttel nagyobb a koránál és a lepény szintén ennyivel érettebb, akkor ez azt jelenti, hogy elvileg hamarabb fog megszületni?
Ne más babájához viszonyítsd!
Minden terhesség más! A 12. héten mért uh adatokhoz viszonyítva a legbiztosabb. Lehet a te babád nagyobb lesz, mint az ismerősödé. 50 gramm pedig semmit sem számít, lehet az uh-n is más adatokat dobott a gép. Fiamat a 41. hét után 3800, 3500 grammnak mutatta a gép, mikor melyik doki hogy mért és 4000 gramm volt a születési súlya, de ő nagy babának számít. A súly 2 különböző babánál nem mérvadó.
Igen, hülyén gondolod, egyrészt a becsült súly nem a valós súly. a lepény meg nem számít.
nekem mindig uh. szerint 2 héttel nagyobb volt a babám, ahhaoz képest 1 héttel túlhordtam, a betöltött 41. héten szültem.
tehát uh szerint akkor már 3 hete meg kellett volna születnie.
ne agyalj ilyeneken, úgysem jutsz semmire.
Én is pont tegnap gondolkoztam ezen, mivel voltunk Uh-n ahol azt mondták h a kisfiam becsült súlya 1149gramm , pedig elvileg CSAK 26+6hetesek vagyunk :D És h ez a súly legalább egy 27ik hét végének felel meg.
Kicsit megíjjedtem h óriás gyerekem lesz, mondjuk férjem is 187cm én is 172cm és egyikönk se 60 kiló.
Aztán olvasgattam egy kicsit és rájöttem h egyrészt ez becsült súly, másrészt lehet egy pár nap elszámítás...
26+6hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!