Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szerintetek milyen egy igazi "érett" és komoly nő? (A fiatal kora ellenére)
Figyelt kérdés
20 évesen is lehet egy lány érett és komoly, és akár nála 10 évvel idősebb férfival is összejöhet. De pasik, mely tulajdonságokra mondjátok, hogy "Igen, ő érett és komoly nő, akit nem csak 1 éjszakára akarok."2016. ápr. 24. 00:16
1/8 anonim válasza:
Amelyiknek vannak tervei, életcéljai. Képes elmenni dolgozni pl.
2/8 anonim válasza:
A legfontosabb,hogy ne átmeneti kapcsolatot keressen,hanem legyen a szándéka az,hogy megtalálja a nagy Ő-t és ezzel a szándékkal ismerkedjen.
3/8 anonim válasza:
Például az olyan nőkre, akik nem használnak ilyen szavakat, mint a pasi. Lealacsonyító.
4/8 anonim válasza:
Én olyan vagyok aki Rendes lányt akar, kissé érett de nem felnőtt nőt, az, hogy kit akarok 1 éjszakára inkább attól függ milyen típus, egy 17 éves lány se biztos hogy buliba wc-be cumizik mindenkit. Sőt ritkák a ribik csak a többségnek azok tűnnek fel, az átlagot észre se veszik.
5/8 anonim válasza:
Nem ciszik fel magukhoz elso randin a pasit h megkefeltessek magukat pl :D
Komoly,onallo,eros,nem tarsfuggo,ratermett, tiszta,van tartasa,stb..
6/8 anonim válasza:
Nekem ezek jutottak most hirtelen az eszembe:
- legyen(ek) célja(i)
- legyen önálló
- dolgozzon, fenn tudja tartani magát
- ne akaszkodjon rá a párjára, hagyjon neki életteret
- legyen saját élete (hobbija, sportoljon, barátnőzzön)
- legyen hűséges, ne flörtöljön más férfiakkal, maximum verbálisan
- legyen őszinte, meg lehessen vele beszélni bármit, tényleg bármit, vállalva az esetleges nézeteltéréseket is
7/8 anonim válasza:
20eves korodra ilyenné kell formálódnod. ez nem jön pikkpakk csak ugy, mert akarod. a valaszolok sokmindent leirtak. ha te most ezek alapjan itéled meg magad, ne hazudj magadnak. de ez meg édeskevés. sokmindem bizonyos szituációkban derül ki, amikre nem lehet felkeszulni. ha neked jocal idősebb ferfira van szükséged, akkor te nem biztos hogy párt keresel, hanem lehet hogy egy pótapát, ami már kapásból nem érettséget mutat.
8/8 A kérdező kommentje:
30 éves az illető aki nagyon nagyon tetszik nekem, és én is neki.Nagyon jókat beszélgetünk és megértjük egymást. Legalább is én így látom. Ezért tettem fel ezt a kérdést. Nem tudom, hogy azt hiszi éretlen vagyok vagy csak szégyenli talán, hogy 10 évvel fiatalabb vagyok.
2016. ápr. 24. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!