Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erett pasik, miert van az hogy?
Szoval miert van az, hogy mondjuk joban vagytok egy lannyal, ha nem kozeli de haverok vagytok, egymasba szerettek, a lany elhiv valahova (sms, imel,chat) es nemcsak hogy nem reagaltok ra, hanem tokeletesen kizarjatok az eletetkbol annak ellenere, hogy ti generaltatok a dolgot( magyarul ti kezdtetek).
Masreszt oke, elfogadom, hogy mindket fel kapcsolatban el de akkor miert nem lehet szimplan benyogni egy nem-et, es miert nem lehetunk ezutan haverok?Nem mindennapos beszelgetesre gondolok hanem havi egyszer egy hello hogy vagy?
Ehhez meg talalkozni sem kell:-))A szerelem dolog egyebkent ez esetben biztos. Egy ferfi ilyn esetben miert zar ki valakit TELJESEN az eletebol, amikor szimplan el legetne intezni azzal, hogy megbeszelik, hogy csak haverok lesznek?
Szoval miert van ez a vegletesseg?
30 asok vagyunk
Koszi minden valaszt, elsosorban 30 on tuli pasik valaszara vagyok kivancsi, de minden valaszt szivesen fogadok:-)
Van párja. Minek bonyolítsa az életét ezzel a haver dumával?
Inkább te is a saját pároddal foglalkoznál.
Mindenki mashogy erti es eli meg a szerelmet, ezt nehez behatarolni de erezni erzed, nem csak magadon hanem a masikon is (mar ha van kello tapasztalatod).
Soha nem nyomultam ra (masra sem) mindossze annyit tettem, hogy egy imelben feldobtam hogy ha van kedve valamikor osszefutni, akkor benne vagyok egy kaveban es ez es ez a szamom. Meg azt is odairtam, hogy emiatt most hulyen erzem magam, mert nem szoktam embereket elhivni:-)))
Ha ez nyomulas, akkor vallalom. Azota sem keresett es en sem ot. Ertem azt a teoriat is, hogy ha beszelunk jobban faj, de megis mi faj jobban?Nekem nem fajna, ha havonta kethavonta irnank egymasnak annyit, hogy helloszia, milyen az elet, harom mondat es ennyi.
Nem latom a fajdalmat ennek:-))
A masik az, hogy rendben elfogadom, hogy nem szeretne a haverom lenni es megkerdezni akar csak evente is hogy mi van velem, de akkor miert nem lehet ezt igy egyenesen elmondani?Senki nem sertodik meg (en biztos nem) de legalabb ertem a dolgot es valahogy az egesz emberibbnek tunik.
De azt hogy valaki kizar valakit az eletebol, az nemikepp furcsa es erthetetlen.
Volt olyan eset hogy egy pasi szerelmes volt belem (nekem nem jott be) es tok oszinten megmondtam neki, hogy bocs ez nem fog bekovetkezni de legyunk haverok, kimenet (eddig) detto ugyanez. Soha tobbet nem hallottam rola annak ellenere hogy tokjoban voltunk. De o tudta, hogy nalam zero eselye van, viszont a jelenlegi helyzet mas.
Zavar?Persze. Szeretem az egyenes kommunikaciot pro vagy kontra, de szeretem tudni, hogy hanyadan allok valakivel. Erted, nem kerek sokat csak egy magyarazatot, nem, vagy igen vagy valami, de ne a barataimtol erdeklodjon rolam, mert ez valami elkepsztoen rohejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!