Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erett pasik, miert van az hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erett pasik, miert van az hogy?

Figyelt kérdés

Szoval miert van az, hogy mondjuk joban vagytok egy lannyal, ha nem kozeli de haverok vagytok, egymasba szerettek, a lany elhiv valahova (sms, imel,chat) es nemcsak hogy nem reagaltok ra, hanem tokeletesen kizarjatok az eletetkbol annak ellenere, hogy ti generaltatok a dolgot( magyarul ti kezdtetek).

Masreszt oke, elfogadom, hogy mindket fel kapcsolatban el de akkor miert nem lehet szimplan benyogni egy nem-et, es miert nem lehetunk ezutan haverok?Nem mindennapos beszelgetesre gondolok hanem havi egyszer egy hello hogy vagy?

Ehhez meg talalkozni sem kell:-))A szerelem dolog egyebkent ez esetben biztos. Egy ferfi ilyn esetben miert zar ki valakit TELJESEN az eletebol, amikor szimplan el legetne intezni azzal, hogy megbeszelik, hogy csak haverok lesznek?

Szoval miert van ez a vegletesseg?

30 asok vagyunk

Koszi minden valaszt, elsosorban 30 on tuli pasik valaszara vagyok kivancsi, de minden valaszt szivesen fogadok:-)

2016. ápr. 8. 22:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak flörtölt. És nem is szerelmes, csak te véled annak.
2016. ápr. 8. 22:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Szaz es ezer szazalek hogy szerelmes belem (baratoktol is tudom) de tegyuk fel a te verziod igaz a kerdes akkor is fennall: miert kell valakit teljesen kizarni az eletedbol, akit alapvetoen emberkent is szeretsz?:-)
2016. ápr. 8. 22:54
 3/17 anonim ***** válasza:
"Érett"....itt a kulcsszó...
2016. ápr. 8. 22:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudja kezelni ezt a kapcsolatot, túlment azon a szinten. És lehet, hogy van tartása, nem akar párhuzamos kapcsolatot. Nem tudom mióta élsz kapcsolatban, én a helyedben a saját érzéseimmel foglalkoznék, nem a máséval. Persze mindenki szeret szeretve lenni, de számodra hasznosabb lenne hosszútávon, ha inkább a saját viselkedésed próbálnád megérteni.
2016. ápr. 8. 23:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten kapcsolatba éltek az fas za, mégis mit vársz, hogy havonta irogat majd egy hello-t egy lánynak akibe szerelmes, mellesleg úgy hogy párja van mellette? Ezegy logikus döntés, nem akarja otthagyni az eddigi kapcsolatát és nem akarja, hogy csak néha legyen szóváltás meraz jobban fáj, szerintem. Az, hogy a nők elfogadóbbak és annyira nem érzékenyek, attól még a férfiak másak. Típus kérdés is de átlagba szerintem ez van.
2016. ápr. 8. 23:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
én is fenntartom az állítást, hogy nem szerelmes beléd. A szerelem szó is annyira elcsépelődött mára, mint a szép. Ha valaki szerelmes, tényleg, úgy igazán, akkor nem bír meglenni a másik nélkül. Ha meg harmincasok vagytok, házasok vagytok, és szerelmesek egymásba, akkor kérlek gondolkodj el azon, hogy milyen hajjde erősen tud szeretni a szíved választottja, ha pár év után már tiéd a szíve. De te is ugyanúgy magadba nézhetsz, és elgondolkozhatsz a szerelem szó jelentésén - mikor pár évra az örök szerelem esküje után már újból szerelmes vagy... Tán az érzéseid akkor nem voltak őszinték? Ahogy az övéi sem? Így amit feléd mutat az már biztos őszinte! Minden alapod megvan, hogy ezt feltételezd!
2016. ápr. 8. 23:05
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, hogy őszinte leszek, de... Nincs annál visszataszítóbb, ha egy nő "nyomul" (még ha Te nem is nevezed annak). Nem vagyok maradi / konzervatív, de könyörgök, maradjanak már meg a férfi-női szerepek! Egy nő küldhet jelet, de a kezdeményezés a férfi dolga - ha ezt nem teszi meg, akkor vagy nem akar Tőled semmit, vagy nyuszi. Ezt Neked el kell fogadnod. Ha mégsem nyugszol bele, azzal csak végképp elijeszted!
2016. ápr. 8. 23:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Van párja. Minek bonyolítsa az életét ezzel a haver dumával?

Inkább te is a saját pároddal foglalkoznál.

2016. ápr. 8. 23:19
 9/17 A kérdező kommentje:

Mindenki mashogy erti es eli meg a szerelmet, ezt nehez behatarolni de erezni erzed, nem csak magadon hanem a masikon is (mar ha van kello tapasztalatod).

Soha nem nyomultam ra (masra sem) mindossze annyit tettem, hogy egy imelben feldobtam hogy ha van kedve valamikor osszefutni, akkor benne vagyok egy kaveban es ez es ez a szamom. Meg azt is odairtam, hogy emiatt most hulyen erzem magam, mert nem szoktam embereket elhivni:-)))

Ha ez nyomulas, akkor vallalom. Azota sem keresett es en sem ot. Ertem azt a teoriat is, hogy ha beszelunk jobban faj, de megis mi faj jobban?Nekem nem fajna, ha havonta kethavonta irnank egymasnak annyit, hogy helloszia, milyen az elet, harom mondat es ennyi.

Nem latom a fajdalmat ennek:-))

A masik az, hogy rendben elfogadom, hogy nem szeretne a haverom lenni es megkerdezni akar csak evente is hogy mi van velem, de akkor miert nem lehet ezt igy egyenesen elmondani?Senki nem sertodik meg (en biztos nem) de legalabb ertem a dolgot es valahogy az egesz emberibbnek tunik.

De azt hogy valaki kizar valakit az eletebol, az nemikepp furcsa es erthetetlen.

Volt olyan eset hogy egy pasi szerelmes volt belem (nekem nem jott be) es tok oszinten megmondtam neki, hogy bocs ez nem fog bekovetkezni de legyunk haverok, kimenet (eddig) detto ugyanez. Soha tobbet nem hallottam rola annak ellenere hogy tokjoban voltunk. De o tudta, hogy nalam zero eselye van, viszont a jelenlegi helyzet mas.

Zavar?Persze. Szeretem az egyenes kommunikaciot pro vagy kontra, de szeretem tudni, hogy hanyadan allok valakivel. Erted, nem kerek sokat csak egy magyarazatot, nem, vagy igen vagy valami, de ne a barataimtol erdeklodjon rolam, mert ez valami elkepsztoen rohejes.

2016. ápr. 8. 23:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Szia, #7 vagyok. Remélem, nem bántottalak meg ezzel a "nyomulás" gondolatmenettel. De szerintem Te is érzed, hogy ez a "legyünk haverok" gondolat picit sántít. Férfi és nő között, ha bármelyik fél többet érez - szerintem ráadásul nálatok mindketten -, nem működik egy ilyen baráti kapcsolat. Nálatok ráadásul kockázatos is a párjaitok miatt. Ha ő nem akar semmit, azt fogadd el. Több oka is lehet, de kár ezen agyalni. Nyilván mindkettőtöknek rossz ez, tudom. Ha nagyon-nagyon fontos neked ő (bár igazából azt sem tudom, valójában mit akarsz), akkor esetleg egy nagyon őszinte beszélgetést kezdeményezhetsz, hátha sikerűl tisztázni a dolgokat. De én ezt már nem erőltetném, és félek, ő is még jobban menekülőre fogja majd.
2016. ápr. 9. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!