Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erett pasik, miert van az hogy?
Szoval miert van az, hogy mondjuk joban vagytok egy lannyal, ha nem kozeli de haverok vagytok, egymasba szerettek, a lany elhiv valahova (sms, imel,chat) es nemcsak hogy nem reagaltok ra, hanem tokeletesen kizarjatok az eletetkbol annak ellenere, hogy ti generaltatok a dolgot( magyarul ti kezdtetek).
Masreszt oke, elfogadom, hogy mindket fel kapcsolatban el de akkor miert nem lehet szimplan benyogni egy nem-et, es miert nem lehetunk ezutan haverok?Nem mindennapos beszelgetesre gondolok hanem havi egyszer egy hello hogy vagy?
Ehhez meg talalkozni sem kell:-))A szerelem dolog egyebkent ez esetben biztos. Egy ferfi ilyn esetben miert zar ki valakit TELJESEN az eletebol, amikor szimplan el legetne intezni azzal, hogy megbeszelik, hogy csak haverok lesznek?
Szoval miert van ez a vegletesseg?
30 asok vagyunk
Koszi minden valaszt, elsosorban 30 on tuli pasik valaszara vagyok kivancsi, de minden valaszt szivesen fogadok:-)
Ne haragudj de nem imel hanem e-mail. Nagyon irritáló!
Szóval valószínű csak flörtölni akart, szereti a párját, és nem akar tőled semmit.
Férfi és nő között nincs barátság.
Az is előfordulhat hogy a párja be szokott lépni a fiókjába és meglátta a leveledet, aztán kapásból törölte, és/vagy kérdőre vonta a pasit, aki ettől beijedt.
Egyébként meg csak találgatni lehet menj oda hozzá és kérdezd meg mi van mért zárkózik el.
Szia 7-es egyaltalan nem bantottal meg, sot. Minden velemenynek orulok meg akkor is, ha adott esetben nem feltetlenul ertek vele egyet. Az biztos, hogy ezek utan o fog engem keresni mert en a sajat reszemrol lezartam illetve megtettem azt amit lehetett es meg a nyomulas hatarain kivul esett es barmennyire szeretnem ha beszelne velem, ez az o dontese.
A nagyon rossz erzesen mar x ideje tul vagyok, elfogadtam, megertettem valojaban nincs ezzel baj mert tenyleg mindannyian masok vagyunk, en csak azt fogadom el nehezen, hogy ezt keptelen lekommunikalni szoban, vagy irasban:-))
Mi tokjo haverok es kollegak voltunk, es nekem ferfi szempontbol fel sem tunt, sosem tetszett es akkor fogalmam sincs mi valtozott de elkezdte kimutatni, hogy mennyire tetszem neki. Mindig ereztem es tudtam hogy tetszem neki, meg akkor is ha egy ideig nem mutatta ki, es miutan kimutatta egyszeruen valami eltort. Egyutt dolgoztunk, egesz nap szemezes, remeges egymas kozeleben es onnantol egyszeruen nem beszeltunk, de minimum napi 10 szer koszontunk egymasnak:-))
Valojaban a sajat reszemrol annyira ideges voltam es total zavarban, hogy mar csak a beszelgetes lehetosegetol is remegett a labam es ezerszer inkabb haromszor korbefutok egy stadiont mintsem hogy vele beszeljek:-))Aztan rajottem, hogy ez egy rohej, hogy mi akik mindennap beszelunk egymashoz sem szolunk csak bamuljuk egymast egesz nap mint ket tini, szoval osszeszedtem magam, es hozzaszoltam, erre lefagyott, elvorosodott es dadogott es csak allt es nezett csillogo szemekkel.
Mindossze annyit kerdeztem tole hogy hogy van:-))Szoval a reszemrol ez egy evig tenyleg csak haversag volt, konkretan csunyanak talaltam de valahogy a belso gyozott:-))O nagyon jol ismer engem ergo az o szerelme irantam mely, en viszont nem ismerem ot annyira hogy halalosan szerelmes legyek bele, csak annyira, h tobb mint tetsszen:-))
Mit szeretnek tole?Valamifele kezdest vagy zarast, pontot vagy vesszot, de mindenkeppen beszelni errol az egeszrol kimondva az erzelmeket, vegigdumalni, azert hogy le tudjam zarni. Tudod ezek a kepzeletbeli befottesuvegek, valamit ra kell cimkezni, valahova el kell tenni es nem art tudni ha mondjuk lejart a szavatossaga:-))
Sokat gondolkoztam es szerintem engem ez az egesz azert zavar, mert olyan mintha nyitva hagyta volna az ajtot, hogyha kesobb osszeszedi magat akkor vissza tudjon jonni, kopogas nelkul:-))Masreszt oszinten nem ertem, hogy engem ez miert erdekel, de nyilvan ennek is valami oka van. Valojaban van meg egy dolog amit "csinal" de az valami olyan szinten gyerekes, hogy inkabb nem irom le:-))
Ez a viselkedes egy huszeves gyerektol oke, de egy ertelmes, intellgens, oszinte, jo humoru pasitol ez mimondottan inzultus-mas kerdes, h nem elem meg annak:-))Igazad van, tudom hogy soha nem leszunk baratok, de sztem az, hogy tudomast sem veszunk egymasrol ez amolyan struccpolitika:-))Szoval probalom megerteni, de nem megy:-)
Ha valakinek ilyet írsz, hogy ha van kedve találkozni, akkor hívjon fel, akkor nagy valószínűséggel nem fogja megtenni. Konkrétan én is úgy vagyok vele, hogy inkább a pasi dolga lenne elhívni valahova, de az általad felvázolt üzenet nem fog működni. Ez valahogy úgy veszi ki magát, hogy te konkrétan nem mered vállalni annak a felelősségét, hogy elhívd és nemet mond/ annak, hogy párotok van, és nyilván te is érzed, hogy a pasiddal szemben ez nem helyes, így ezzel az üzenettel a másik pasira tennéd a felelősséget, mintegy kibúvóként, hogy hát ő hívott el, nem te őt. Másrészt, ezzel az üzenettel nyitva hagytad az egész kérdést, mert erre (ha akarna) reagálhatna 3 nap múlva, de akár 3 év múlva is. Ha valakit el akarsz hívni valahova, akkor szerintem vagy személyesen, vagy telefonon tedd, mert így egyrészt személyesebb, másrészt nehezebben bújik ki a válaszadás alól, ha meg elkezd hablatyolni, akkor érezni fogod, hogy ez most kifogás vagy sem. Ezen kívül, ne úgy kérdezd meg, hogy valamikor ráér-e, ha pl. kérdezd azt, hogy kedden vagy csütörtökön ráér-e. Konkrét napot mondj neki.
De szerintem ennek a pasinak már ne vesd fel a találkozás lehetőségét, mert menekülőre fogja fogni. Ha meg bele vagy szerelmes, és nem a párodba, akkor zárd le a kapcsolatodat. A pasid tud erről a srácról és a szerelemről köztetek? Ezt az őszinte és egyenes kommunikáció miatt kérdem. :)
Fish: Teljesen jogos a dolog es logikus is. Anno amikor ezt az imelt (tudom, email:-)) irtam, aznap volt az utolso munkanapom az irodaban, mert felmondtam (emiatt:-), es mivel aznap nem volt bent valamit mondanom kellett, haaaat erre futotta:-))
Eszemben sincs felkeresni, vagy felvenni vele a kontaktot, ha szeretne velem beszelni akkor megtalal, de en a reszemrol ezt a kommunikacio dolgot kimaxoltam ugy erzem. A pasim tudja, sot o konkretan elobb tudta mint en, atbeszeltuk, megertette, ez azota sem tema koztunk.
Az, hogy engem ez a lezaratlan dolog zavar arrol is tud, arrol nem hogy milyen mertekben:-)Van az oszinteseg es van az a szint amikor nem kell fajdalmat okozni, eleg tenyeket kozolni.
En csak a lezartlan dolgokat veszem nehezen, leven en mindig pontot vagy vesszot teszek az ugy vegere.Nyilvan zavar, mert elvesztettem egy havert aki tokjo ember, es mint szerelem....nem tudom, az elet hosszu meg barmi megtortenhet, de nem kergetek pillangokat:-)))
Szia, #7 #10 vagyok (ilyen se volt még, hogy 3-szor írjak egy kérdésre :)
Mondtam, hogy a pasi vagy nem akar Tőleg semmi komolyat, vagy egy gátlásos nyuszi. Igazad van, hogy ez nem egyenes kommunikáció. De:
1. Azon nem gondolkodtál, hogy fél a szemedbe mondani, vagy fél hogy megbánt? Ez annyira magától értetődő!
2. Pont Te beszélsz nyílt, egyenes kommunikációról, amikor Te is ellentmondásokba keveredsz? Hol nem akarsz tőle semmit, meg párod van, hol meg "többet érzel iránta" és nyilván ezért érdekel az ő szerelme ennyire?
Nem lenne tisztább azt mondani, hogy igen, én szeretem ezt a fiút, találkozni akarok vele?
Amúgy ha összejönnétek, Te kb fölfalnád ezt a papucs-fiút reggelire :-)
Tökre tetszik, ahogy fogalmazol (lelki befőttes üvegek és hasonlók).
Azt viszont baromira nem értem, hogy mit akarsz kihozni ebből a helyzetből, főleg annak fényében, hogy már a pasid is tud róla.
(le kell szállnom a buszról)
Veled valami nem stimmel. 30'as létedre olyan vagy mint egy tizenéves fruska.
Egyrészt ha szerelmes, és párja van akkor vagy szakít és kezdeményez nálad vagy megszakítja a kapcsolatot veled. Ha ő többet érez az nem barátság. Elég érett, hogy ezt tudja. A barátzóna mint olyan hülyeség, és te is kegyetlen vagy ha ezt elvárnád tőle a figyelmet, de kapcsolat nem lenne úgy, hogy tudod mit érez. Ez olyan mintha egy éhes ember előtt sütnéd a malacot, de max pár csepp pecsenyezsírt kaphatna húst nem. Gondolom ez neki se fekszik.
Amúgy a nemválasz is válasz. Az is lehet nem szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!