Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy nőnek szimpatikus egy férfi, viselkedhet a férfi közelében, jelenlétében közömbösen, elutasítóan, ridegen?
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 15:57
1/13 anonim válasza:
Ez egy Kafka regény? Mert amúgy teljesen abszurd. Meg sem lepődöm a nőkön.
2/13 jusztusz válasza:
Igen, előfordul, pl ha zavarban van.
3/13 anonim válasza:
hát én olyankor mindig úgy viselkedem xD mert zavarban vagyok vagy ilyesmi
4/13 anonim válasza:
Csak ha komoly gondok vannak az érzelmek kifejezése terén, egyébként ez nem egy normális reakció.
5/13 anonim válasza:
Igen, neha en is ezt csinalom es utalom magam erte, de annyira zavarba jovok amikor a kozelemben van h csak bamulom a monitort mintha eszre sem vettem volna, neha amikor batrabb vagyok akkor szemezek vele, de neha annyira izgulok h begorcsol a nyakam.
Totalis kaosz:-)))
6/13 anonim válasza:
Nagyon nem jó, ha így viselkednek a lányok, mert akkor könnyen hiheti azt a pasi, hogy utálja őt a csaj... "Öngyilkos" viselkedés.
7/13 anonim válasza:
Sok nő annyira zavarban van olyan pasi közelében, aki tetszik neki, hogy elsüllyedne szégyenében. Ilyenkor próbálják magukra erőltetni a közömbösséget, hogy ellensúlyozzák a belső vívódásukat. Néha átesnek a ló túloldalára, és elutasítóak, csipkelődőek vele.. Gondolom férfiban is van ilyen
8/13 anonim válasza:
A zavarba jön, nem ugyanaz, mint a közömbös, elutasító, rideg. Ha elutasító és rideg, akkor egész biztosan nem akar tőled semmit. Talán az lehet még, hogy félre érted őt, mert mindig az elutasítást "keresed" vagy provokálod ki másokból. A zavarba jövést azonban nehéz összetéveszteni a ridegséggel. Nem értem, mit akarsz egy olyan nőtől, aki elutasító, mit foglalkozol vele? Ha rideg veled, akkor is rideg lesz, ha itt pár kislány összekeveri a zavarát az elutasító magatartásával.
9/13 anonim válasza:
Én azzal viselkedek így, akinél észreveszem, hogy többet szeretne, mint én, és részemről semmi esély, hogy változzon a dolog. Nem mindig lehet elkerülni a másik embert, munkahelyen pl. nehéz. És nem mindenki vall színt, de észrevehető. Szóval nálam ez az elutasítás jele egyértelműen. Akivel jól elvagyunk haveri szinten, azzal lehet poénkodni akkor is, ha nincs több mögötte, akitől meg amúgy is többet is el tudnék képzelni, azzal nem vagyok elutasító.
10/13 anonim válasza:
Persze. Ha fél a férfiaktól, megijed a közeledésnek még az esélyétől is, és így védekezik.
Ilyen ismerősöm volt már. Nem is lett több a dologból.
(Ebből egyenesen következik, hogy tanácsom sincs rá, sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!