Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők általában mit gondolnak egy olyan férfiról, akit sírni látnak?
Amikor elhagyja a barátnője, munkahelyén megalázzák stb...
És már elszakadt a cérna.
Talán, hogy ő is emberből van?!
20/L
Az elozo ferjem testor volt, kb soha semmin nem sirt nem razta meg a legnehezebb helyzet sem, aztan egyszer tortent valami elkezdett zokogni...
En iszonyuan megijedtem, mert ha mar o sir akkor kb.itt a vilagvege minimum:-)))Meg akartam vigasztalni de bezarta magat a furdibe...
Szoval engem megijeszt, persze ha csak sir valaki az mas.
Nő után nem érdemes sírni.
Megaláznak?
Viselkedj úgy, hogy ne te legyél az áldozat.
szerintem semmit nem szólnak hozzá
ha mégis zavar a dolog akkor olyan előtt ne sírj akiben nem bízol meg
Én kifejezetten szeretek egy férfit sírni látni! Mégpedig azért, mert beléjük van nevelve, hogy mindig erősek legyenek, a sztereotípia, hogy egy férfi sosem sír. Ezért, ha sírni látok egy férfit egyáltalán nem azt gondolom, hogy ez mennyire töketlen gesztus, hanem azt, hogy ő is emberből van, vannak MÉLY érzései és ha ezt kimeri előttem mutatni, akkor igen erős jellem és bízik bennem! Persze nem a rinyagép fiúkra gondolok, akik minden képesek sírni, mert az tényleg gáz.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!