Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet így egy férfi?
Randizgatunk már egy ideje. Mindketten a húszas éveinkben járunk. Személyesen nagyon barátságos, kedves, sokszor bókol. Feltűnően zavarban van ha meglát és nem mer rám nézni sokszor. Megfigyeltem, hogy nézni szokott és ha odanézek akkor elkapja a tekintetét. Legutóbb nagyon jól szórakoztunk, rengeteget nevettünk. Elcsattant pár forró csók is, de mintha félne egy kicsit. De mindenképpen aranyos srác. Nagyon kedvelem. Viszont...
Messengeren beszélünk a legtöbbet. Előfordul, hogy csak két naponta keres, illetve tőmondatokban válaszol. Nem igazán folyik a beszélgetés. Eléggé elbizonytalanít sokszor. Az a helyzet, hogy olyan havonta tudunk találkozni már november óta. Kezdek kétségbe esni, hogy talán én képzelek túl sokat a dologba. Néha úgy érzem túlságosan nyomulok. Lényegesen többet írok neki, illetve én hozom fel a témát folyamatosan. Mit lehetne ezzel a helyzettel kezdeni?
Szia
Nekem ugyan ez volt egy sráccal. Eloben minden rózsaszín köd volt, de szintén ritkán keresett. Ha keresett is akkor csak szűkszavúan beszélt. Ense értettem. Aztán a végén ő szakított velem. Kiderult hogy csak szexuális vonzódása volt felém. Sajnos soha nem véletlen ha egy pasi így viselkedik, szerintem te se ringasd magad hiú abrandokba,mert enis azt csináltam s csak koppantam egy nagyot. Ha nem keres és nem beszél oka van s nem akar eléggé. Szerintem nem érdemes olyan szekér után futni ami nem vesz fel. Vagy ha fájdalmat szeretnél akkor hajrá.
Jaj de butus vagy. Nem gondolja komolyan csak nem akar megbantani. Mellőzd ezt a ferfit,keress jobbat.
Kinek kéne egy ilyen pasi? Pf.
"Az a helyzet, hogy nem tudom eldönteni akar-e! Már próbáltam vele beszélni"
Ha beszélni is próbáltál vele (tehát tudja, hogy szabad a pálya), akkor nem akar.
Én akkor viselkedem így egy csajjal (mínusz csók), amikor csak havercsaj. Kellemes társaság, jó vele lógni, beszélgetni, dumáni, de más nem kell, mert komolyabb kapcsolatra nem szeretném, megbántani viszont nem akarom egy egy éjszakással.
A 4-es komment alapján én is azt mondom, hogy nem akar tőled semmi komolyat. Lehet nem akar MÉG kidobni, hanem kicsit "megtart" amíg nem talál jobbat. Néha szívesen elbeszélget veled, találkozgat, de ennyi.
Nem éri meg, tényleg találsz ennél jobbat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!