Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet így egy férfi?
Randizgatunk már egy ideje. Mindketten a húszas éveinkben járunk. Személyesen nagyon barátságos, kedves, sokszor bókol. Feltűnően zavarban van ha meglát és nem mer rám nézni sokszor. Megfigyeltem, hogy nézni szokott és ha odanézek akkor elkapja a tekintetét. Legutóbb nagyon jól szórakoztunk, rengeteget nevettünk. Elcsattant pár forró csók is, de mintha félne egy kicsit. De mindenképpen aranyos srác. Nagyon kedvelem. Viszont...
Messengeren beszélünk a legtöbbet. Előfordul, hogy csak két naponta keres, illetve tőmondatokban válaszol. Nem igazán folyik a beszélgetés. Eléggé elbizonytalanít sokszor. Az a helyzet, hogy olyan havonta tudunk találkozni már november óta. Kezdek kétségbe esni, hogy talán én képzelek túl sokat a dologba. Néha úgy érzem túlságosan nyomulok. Lényegesen többet írok neki, illetve én hozom fel a témát folyamatosan. Mit lehetne ezzel a helyzettel kezdeni?
En utalom a netes kommunikaciot
Rovig tomondatok van par szoval irok csak.
Eddig nem panaszkodtak a csajok.
Áhh, ilyenből aligha sül ki bármi jó.
Ahogy korábban írták, amelyik palinak kellesz az több, mint valószínű, hogy márpedig írni fog amennyit csak kitud hozni magából.
November óta szenvedsz vele... ne már.. keress mást!
Egy a lenyeg: barmit mond, a tettei a beszedesek.
Aki veled akar lenni, az veled is lesz. Ha nem is minden nap, akkor is talal ra alkalmat es idot.
Mondani barmit lehet, ez a srac vagy azert, mert nem akar konfrontalodni, vagy azert mert taloban akar tartani, nem mondja el egyenesen, hogy nem akar toled komolyan semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!