Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedhet így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedhet így egy férfi?

Figyelt kérdés

Randizgatunk már egy ideje. Mindketten a húszas éveinkben járunk. Személyesen nagyon barátságos, kedves, sokszor bókol. Feltűnően zavarban van ha meglát és nem mer rám nézni sokszor. Megfigyeltem, hogy nézni szokott és ha odanézek akkor elkapja a tekintetét. Legutóbb nagyon jól szórakoztunk, rengeteget nevettünk. Elcsattant pár forró csók is, de mintha félne egy kicsit. De mindenképpen aranyos srác. Nagyon kedvelem. Viszont...

Messengeren beszélünk a legtöbbet. Előfordul, hogy csak két naponta keres, illetve tőmondatokban válaszol. Nem igazán folyik a beszélgetés. Eléggé elbizonytalanít sokszor. Az a helyzet, hogy olyan havonta tudunk találkozni már november óta. Kezdek kétségbe esni, hogy talán én képzelek túl sokat a dologba. Néha úgy érzem túlságosan nyomulok. Lényegesen többet írok neki, illetve én hozom fel a témát folyamatosan. Mit lehetne ezzel a helyzettel kezdeni?

2021. febr. 15. 17:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

En utalom a netes kommunikaciot

Rovig tomondatok van par szoval irok csak.

Eddig nem panaszkodtak a csajok.

2021. febr. 15. 20:30
 12/19 anonim ***** válasza:

Áhh, ilyenből aligha sül ki bármi jó.

Ahogy korábban írták, amelyik palinak kellesz az több, mint valószínű, hogy márpedig írni fog amennyit csak kitud hozni magából.

November óta szenvedsz vele... ne már.. keress mást!

2021. febr. 16. 02:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Túl passzív, ismerem. Ha valaki lenni akar a másikkal, az mondja, tegyen érte, érezzem rajta. Nem csak egy lagymatag, néha elvagyunk kapcsolat kell, hanem ahol a másikban is ég a tűz. Legalábbis, én így vagyok vele.
2021. febr. 16. 03:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Valószínű van valakije, azért nem tud írogatni, de szexre kellenél.
2021. febr. 16. 08:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy a lenyeg: barmit mond, a tettei a beszedesek.

Aki veled akar lenni, az veled is lesz. Ha nem is minden nap, akkor is talal ra alkalmat es idot.

Mondani barmit lehet, ez a srac vagy azert, mert nem akar konfrontalodni, vagy azert mert taloban akar tartani, nem mondja el egyenesen, hogy nem akar toled komolyan semmit.

2021. febr. 16. 08:14
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
Az is lehet hogy ő ilyen,nem szenvedélyes típus,bár ez ilyen fiatalon elég fura.Ne húzd az időt,kérdezz rá,egyenesen,és mondd meg hogy te kicsit többet vársz,ha neki ez nem megy,akkor inkább legyen vége.
2021. febr. 16. 10:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgyse fog őszintén válaszolni.. tapasztalat..
2021. febr. 16. 11:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős sztori. Velem egy hónapja történt, hogy több mint két napig egy mondatot sem írt le, nem válaszolt a feltett kérdésre. Hiába volt aranyos, hiába volt jó vele beszélgetni, én többet érek annál, hogy hagyjam magam így mellőzni. Így véget vetettem a kapcsolatnak. Nehéz tudom, de sokkal jobb hamar lezárni, mint hetekig még gyötrődni .
2021. febr. 16. 14:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azt sem tudja mit akar. Én tudom mit akarok, de ez senkit nem érdekel. Ez van, nincs tökéletes kapcsolat sajnos. Mond meg neki hogy nem várom el hogy tökéletes légy, de azért ennél legyél egy kicsit bevállalósabb apám, mert én nem egy érzelem mentes szobrot akarok aki néha jót beszélget aztán hónapokig rá sem b*szik arra amit én akarok.
2021. febr. 26. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!