Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az idő ami még elfogadható ha nem ír?
Mennyi az az idő amit ti normálisnak gondoltok ha valaki nem ír vissza?
Tudom lehet valami problémája, dolga, élete de ha valaki online van és egy napig nem ír vagy esetleg több én teljesen elvesztem az érdeklődésem a másik iránt.
N
Egész megbeszélés kérdése, ha csak úgy eltűnik és nem is szól, mondjuk akár fél napig is, az már nem túl bizalomgerjesztő.
Arra én nem alapoznék kapcsolatot, aki nem megbízható. Már így "kicsiben", online térben lehet tesztelni a másikat, hogy komolyan vehető vagy sem.
Nyilván minden más, ha szól, hogy 2 napig nem elérhető, mert nyaraláson van például.
Persze az más ha szól de mondjuk akkor is furcsálom, hogy fennt van és nem ír.
Nekem olyankor elkezd csökkenni az érdeklődésem.
Főleg ha pl még meg is nézi de nem ír csak később akkor úgy érzem felesleges pazarolnom az időm.
Szerintem egyenesebb dolog rákérdezni, vagy megbeszélni a dolgot, mint ignorálni.
Én nagyon ocsmány dolognak tartom, legalább te legyél emberibb, ha már a partnered erre nem képes.
Te is tudod a választ, csak megerősítést vársz a kérdéssel.
Ha valakit érdekelsz az keres. A többi csak mellébeszélés.
Igen én voltam az utolsó aki írt neki, kérdezett.
Egy nap után most visszaírt de olyan semlegesen hasonlóképp válaszolok én is. Kedvelem de én mintha több figyelmet adnék neki mint ő nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!