Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az mennyire elfogadható, ha a pasi az életben férfias, határozott, talpraesett, de az ágyban szeret néha sissy lenni?
Nem vállalnám be. Számomra nem szexi, turnoff. Vannak ágyban nem kompatibilis emberek.
Inkább valami domina preferenciájú nőt kéne erre keresni.
Lelövöm a poént, közel nem vagy olyan férfias, mint gondolod. Én nem láttam még olyan bi/meleg/crossdresser/stb személyt, akiről nem lehetett azonnal levágni, hogy mi a helyzet. Egyszerűen látszik a viselkedésen, összképen, gesztusokon stb. Ezzel amúgy semmi baj nincs, nem kell mindenkinek ugyan úgy viselkednie.
A kérdésre válaszolva, nekem nem elfogadható. Nem vonzó, nem izgat, nekem egy hagyományos férfi-női szerep az ideális az ágyban. Ezzel sincs baj, tőlem mindenki úgy éli meg a szexualitását ahogy akarja, de nem lennék benne partner.
5. Hát nem éppen. Az amit 6os ír.
Mert a melegek általában a férfias férfiakra buknak, nem arra hogy nőiesnek éljék meg magukat.
Ez egyfajta crossdresserség, csak extrába tartozik hozzá egy erényöv, meg az hogy a partner egy domináns nő, akivel szerepcsere van, tehet a nő a férfias, a férfi meg a nő szerepében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!