Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan lehet tudni/sejteni/ére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni/sejteni/érezni hogy tetszettem-e a nőnek?

Figyelt kérdés
Tegnap részt vettem egy ún. RapidRandi rendezvényen ahol 9 nő és 11 férfi volt jelen, mindenkivel 7-7 percet beszélgettem. 24-48 órán belül küldik meg kivel volt közös a jelölés. Tehát ma/holnap ki fog derülni de vannak árulkodó jelek?

febr. 18. 10:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

he?

Azt érzed szerintem sokszor :D

febr. 18. 10:56
 2/33 A kérdező kommentje:
De nem tudom mert mosolyognak a nők akkor is ha tetszünk és akkor is ha nem, alapból van ez a típus. Honnan lehet érezni ezt? Mik a jelek?
febr. 18. 10:57
 3/33 anonim ***** válasza:

Viszonoztava flörtöt pl vagy kitért előle.

Inkabb hallgatta amiket mondasz mosolyogva bólogatva, vagy inkább aktiv beszédes volt, fel volt e villanyozva.

Szabadkozott e vmiert pl o most nem jo a hajam sminkem majd leadok pár kilot most kezdtem edzeni, vagy semmilyen megfelelési tetszési kényszere nem volt.

Kérdezett e olyan dolgokat amik arra utalnak hogy elkepzel pl találkozast vagy egyutt elést vagy bulizast vagy barmit veled. Pl kerdezte e mikor ersz rá általában, hova szoktál járni, mit lehetne veled közösen csinálni, kivel laksz, mikor szoktál e kelni tv vel alszol e. Vagy barmi olyan kerdése volt e amibol arra lehetne következtetni hogy elképzelne egyáltalán mashol is téged vele egyutt.

Vagy csak olyanokrol ment a tema te mit tanulsz dolgozol, a másik mit, es olyan nem "mi" hanem te és én külön miket terveztek csináltok.

Volt e zavarban vagy amikor nem tudja hirtelen mit is válaszoljon elpirult e voltak e női effektjei pl hajsimogatás vagy kihúzza magát fészkelődik izeg mozog vagy csak ül es les es beszél?

Meg ezer ilyen verbalis nonverbaliskommunikaciobol lejon minden egy masik emberrol gyakran fél perc alatt is amugy..

febr. 18. 11:05
 4/33 anonim ***** válasza:
Pl viszonzott e flörtöt
febr. 18. 11:06
 5/33 anonim ***** válasza:
Ha lesz visszajelzes, akkor abból egyértelműen kiderul, fölösleges találgatni.
febr. 18. 11:06
 6/33 A kérdező kommentje:

3-as nagyon köszönöm a részletes választ, ez nagyon hasznos volt. Bevallom nem igazán tudtam eldönteni, volt érdeklődés de lehet pont az a típusú érdeklődés ami semmit se jelent csak udvariasság a másik felé. Ez sajnos lutri, úgyhogy

5-ös neked is megy pont mert tényleg felesleges találgatni de valahol jó lenne tudni mégis ezeket mert akkor ha megyek legközelebb nem jelölök meg feleslegesen olyanokat akik mondjuk nem szimpatizáltak velem. Rákérdezni nyilván nem lehet de kellenek ilyen mankók mint a 3-as válaszoló írt.

febr. 18. 11:10
 7/33 anonim ***** válasza:
Flörtöl, folyamatos, jó kedélyű a beszélgetés, keresi a szemkontaktust, megérint, mosolyog, nevét még a hülye vicceken is, egy hullámhosszon vagytok.
febr. 18. 11:11
 8/33 A kérdező kommentje:

7-es ez jó de ez a flört dolog sem egy 100%-ig megfogható dolog, kb. ahány ember annyiféle flört, legalábbis szerintem vannak eltérések abban hogy ki hogy flörtöl.

Szemkontaktus az volt, volt akinél pl. nem de ez nem jelent semmit, vannak tisztelettudó emberek akik ilyenkor a másikra figyelnek van aki pedig nem.

Megérinteni nem érintett meg de ez nem is erről szól.

Mosolygás volt de a nők általában mosolygósabbak tehát ebből leszűrni bármit is, felesleges. Sokszor azt hisszük pasik hogy a mosolygós nőnek bejövünk holott csak ilyen.

Nevetés volt-e? Ez jó kérdés, mosolygott, "nevetgélt", de nem tudom hogy csak zavarában vagy mert jól érezte magát a velem való beszélgetéskor. Nagyon nehéz ezt dekódolni.

Az egy hullámhosszt nehéz felmérni 7 perc alatt, de az valóban jó indikátor lett volna.

febr. 18. 11:15
 9/33 anonim ***** válasza:
Aki visszajelol,azt gondold át utólag, hogy milyen jelek voltak, mire figyelj. De nem lehet egyértelműen tudni, nem mindenki ad jeleket. Vannak visszafogottabb nők, akik jól kontrolláljak a viselkedesuket.
febr. 18. 11:17
 10/33 A kérdező kommentje:

9-es ment a pont, ez nagyon jó gondolat. Kellene erre egyfajta séma mert valóban az alapján később jobban lehet dekódolni a jeleket, a nonverbálisak számomra sajnos nehezen dekódolhatók.

És igen a nők nagyon jók a pókerarc témában, lehetetlen megmondani kinek tetszünk.

Az egyértelmű nem-et azért szoktam érezni de azt se mindig, de az igen-t azt sajnos sose.

febr. 18. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!