Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek olyan nők is tetszettek, akik amúgy nem a típusuk, milyen tulajdonsága fogott meg?
Például sokkal laposabb volt mint ami tetszik vagy pont túl gömbölyded, az arca nem olyan volt amilyen de valami benne mégis megfogott még ha nem is lett kapcsolatotok. Mi az, ami a külsőségeken kívül vonzó lehet?
Igen értem hogy a bombázó kinézet az ász, és hogy ha bűn ronda vagy sok esélyed sincs. Ezt tisztázva nekem is voltak férfiak akik abszolút nem voltak vonzóak számomra de úgy megfogtak személyiségileg, hogy totál eltekerték a fejem.
Kb csak olyan nőim voltak akik nem feleltek meg az általam idealizált képnek:D
Az egyiknek a belevalósága fogott meg, a másiknak a humora, a harmadiknak a kedvessége, empátiája. Ilyesmi. Egyiket sem bántam meg. Az ideál egy baromság.
4, das kultúrált férfi XD
Megnézem ezzel a hozzáállással milyen hosszú kapcsolatot sikerül fenntartanod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!