Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, akiknek olyan nők is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek olyan nők is tetszettek, akik amúgy nem a típusuk, milyen tulajdonsága fogott meg?

Figyelt kérdés

Például sokkal laposabb volt mint ami tetszik vagy pont túl gömbölyded, az arca nem olyan volt amilyen de valami benne mégis megfogott még ha nem is lett kapcsolatotok. Mi az, ami a külsőségeken kívül vonzó lehet?

Igen értem hogy a bombázó kinézet az ász, és hogy ha bűn ronda vagy sok esélyed sincs. Ezt tisztázva nekem is voltak férfiak akik abszolút nem voltak vonzóak számomra de úgy megfogtak személyiségileg, hogy totál eltekerték a fejem.

2023. dec. 20. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Humor, tehetség, intelligencia.
2023. dec. 20. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kb csak olyan nőim voltak akik nem feleltek meg az általam idealizált képnek:D

Az egyiknek a belevalósága fogott meg, a másiknak a humora, a harmadiknak a kedvessége, empátiája. Ilyesmi. Egyiket sem bántam meg. Az ideál egy baromság.

2023. dec. 20. 11:01
 3/10 A kérdező kommentje:
#2: Igen ez amúgy néhol már törvénynek hangzik sok mindenkinél, hasonló cipőben vagyok
2023. dec. 20. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Mivel kulturalt ferfi vagyok ezert nalam tobb dolog jatszik pl: fenek, arc,comb derek ezek valamelyike is eleg lehet . A muveltseg meg a tobbi maszlagot meghagyom a kamu muvelt huszaroknak akik oly nagyra vannak magukkal.
2023. dec. 20. 12:10
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 szóval csak és kizárólag a külső érdekel valakin?
2023. dec. 20. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

4, das kultúrált férfi XD

Megnézem ezzel a hozzáállással milyen hosszú kapcsolatot sikerül fenntartanod:D

2023. dec. 20. 12:24
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
6. Nem voltam mindig ilyen, es sikerult tobb evest.
2023. dec. 20. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
5. Igen , de nem csak vekony nok.
2023. dec. 20. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
7, több éves. Jjjja, de az említett külső jegyek nem néhán yév távlatában érdekesek, hanem mondjuk 10-20 év távlatában. Merthogy elkerülhetetlenül meg fognak változni, és jellemzően nem az előnyükre:D
2023. dec. 20. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Nem hogy 10-20 evig nem tartanak ki a kapcsolatok de manapsag a 3 evet ia negez osszehoznia sok mindenkinek..
2023. dec. 20. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!