Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/hölgyek, melyik 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/hölgyek, melyik 3 tulajdonságot választanád?

Figyelt kérdés

Csak hármat lehet választani és ha tudjátok, akkor indokoljátok meg kérlek.

-Gazdag/jó munkahelye van

-Jóképű, magas, sármos

-Nagy farka van

-Becsületes, okos, vicces, jó személyisége van

A válaszokat előre is köszönöm.

2023. dec. 1. 13:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
68%
Nekem az utolsó 3 a legfontosabb a négy közül. 28/N
2023. dec. 1. 13:50
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Nagy méretről szívesen lemondok amúgyis, nem hogy még akkor, ha a többi három megvan.
2023. dec. 1. 13:55
 3/25 anonim ***** válasza:
74%
Ezek túl általános "tulajdonságok", nekem ennél konkrétabban megfogalmazott szempontjaim vannak. Szerintem például a "jó személyiségről" alkotott elképzelés (elváráscsoport) egyénenként változó.
2023. dec. 1. 13:56
 4/25 anonim ***** válasza:
69%

Figyelj ide incelkém, szándékosan kiírsz egy olyan kérdést, aminél nincs sok választási lehetőség, pont azért, hogy a te belső torz világodhoz igazodjon.

Ezeket a tulajdonságokat eddig mindig ilyen idióta incel kérdéseknél láttam, plusz a 4. opció ami gyanús - olyan értelemben -, hogy te magadat becsületesnek, okosnak, viccesnek gondolod, de a másik 3 tulajdonsággal nem bírsz, ezért "hagysz választási lehetőséget", de azt sem 1-et ám, nehogy valakit tényleg ne érdekeljen a pénz a nagy farok, nem, a nőknek 3 lehetőséget kell választani.

2023. dec. 1. 13:59
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem kell beleállni a részletekbe. Nyílván arra gondolok, hogy aki neked szimpatikus személyiség és egy hullámhosszon vagytok. A jóképű is mindenkinek más. Ne vesszünk el a részletekben.
2023. dec. 1. 14:00
 6/25 anonim ***** válasza:
88%

-Becsületes, okos, vicces, jó személyisége van

A másik ettő mindegy melyik.

2023. dec. 1. 14:03
 7/25 anonim ***** válasza:
76%

Fontossági sorrendben:

4. (ez a legeslegfontosabb, sokkal lényegesebb mint a másik kettő)

2. (ne legyen egy szupermodell, csak legyen számomra vonzó)

1. (fontos, hogy meg tudjunk élni, tudjunk engedni magunknak egy kis kényeztetést, és biztos alappal tudjunk gyerekeket nevelni, állatokat tartani)

2023. dec. 1. 14:03
 8/25 anonim ***** válasza:
38%

"Ne vesszünk el a részletekben" :D

Pedig ezek mind részletkérdések, egyik szavaddal ütöd a másikat.

2023. dec. 1. 14:04
 9/25 A kérdező kommentje:
4-es, igazad van tényleg provokálóra sikeredett a kérdés, de nem annak szántam és nincs semmk hátsószándékom. Nem vagyok incel sem, fú de utálom már ezt a szót. Amíg nem jártam fel ide nem is tudtam létezik ilyen szó, viszont a jelentése tényleg értelmetlen. Rengeteg férfi van aki évekig nem szexel és ez tök normális, nem tudom miért kell erre felhúzni egy szót.
2023. dec. 1. 14:04
 10/25 A kérdező kommentje:
8-as, talán van olyan a kérdésben amit nem tudsz felfogni, vagy nem világos? Mert szerintem semmi érthetetlen nincs benne. Kérlek csak a kérdésre válaszolj, ne kötekedj.
2023. dec. 1. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!