Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek, melyik 3 tulajdonságot választanád?
Csak hármat lehet választani és ha tudjátok, akkor indokoljátok meg kérlek.
-Gazdag/jó munkahelye van
-Jóképű, magas, sármos
-Nagy farka van
-Becsületes, okos, vicces, jó személyisége van
A válaszokat előre is köszönöm.
6os vagyok
Közben gondolkodtam. Valójában a ténylegesen nagy farok eddig csak problémát szült. Mármint oké, jól néz ki, de macerás vele a szex, sokkal kevésbé felszabadult az ember, ha arra kell minden egyes mozdulatnál figyelni, hogy ne zúzzák össze a méhszáját.
Szóval a nagy farkat kivenném a képletből, az nekem negatívum. Így maradt 3, amiből nem nehéz 3at választani:D
"Rengeteg férfi van aki évekig nem szexel és ez tök normális, nem tudom miért kell erre felhúzni egy szót."
Nagy tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy normális az, ha egy férfi évekig nem szexel. Egy nőnél sem lenne normális, pedig náluk simán eltudom képzelni, hogy azért nem szexelnek, mert nem találnak arra megfelelő férfit, de azért ők is kívánják a szexet. De a férfiak mások, nekünk ez ugyanolyan fontos, mint levegőt venni, ha bevallja valaki, ha nem.
Az incel szó egyébként önmagában "értelmes", mert leírja az állapotát egy adott embernek, aki ugye nem azért nem szexel, mert nem akar, hanem mert nem tud odáig sem eljutni, hogy szexeljen, tehát akar, de nem tud.
Az incel szóval az a baj, hogy később már INCELEKNEK nevezzük őket, mert egyre többen vallják ezt magukról, és erre egy konkrét "ideológia" épült, ami már nagyon beteges. Ezek az emberek mentálisan betegek.
Ezért kell erre ráhúzni egy szót, mert valahogy definiálni kell az ilyen embereket, hogy a normálisaktól meg tudjuk különböztetni, márpedig ha valaki évekig nem szexel, akkor az nem normális.
Kivételt képeznek ez alól azok az emberek, akik aszexuálisak például, de ők kevesen vannak, és a többség bizony szeret (vagy szeretne) szexelni, és ezek között vannak, akik szeretnek, és tudnak is, meg vannak, akik csak szeretnének, de nem tudnak. Utóbbi az incel.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Jólvan 12-es, nem érdekel az incelezés, nagyon unalmas már. Akkor se ritka, ha valaki hónapokig nem szexel, akár normális akár nem.
12-es, nemár, férfi vagyok, ne hasonlítsuk már a szexet a levegővételhez...
Valójában az elmúlt 60 évet leszámítva soha nem volt alap az, hogy egy férfi (vagy egy nő) ilyen rendszeresen éljen szexuális életet az elmúlt 12.000 évben.
Persze, aki házas volt, az valamivel gyakrabban szexelt, de azért nem heti 2-3ra kell gondolni.
okos, vicces, jó személyisége van
19/L
-Gazdag/jó munkahelye van
Nekem a jó munkahely azt jelenti, hogy szereti amit csinál. Ez nagyon fontos a mindennapokban, aki dolgozott olyan helyen amit utál, az pontosan tudja, mennyire rányomja a mindennapokra a bélyeget. Nem kell gazdagnak lenni, álljon meg a lábán.
-Jóképű, magas, sármos
Fontos, hogy számomra vonzó legyen, nyilván. De jelezném, hogy nekem nem feltétlen az a vonzó, ami a te fejedben az.
-Nagy farka van
Fogalmazzunk úgy, hogy a rendszeres, kielégítő szex nagyon fontos. De az nem annyi, hogy NaGy fArKA vaN. Eleve, kinek mi a nagy, ugyebár.
-Becsületes, okos, vicces, jó személyisége van
Ez kb a kezdőszett alapja.
Összeollóztam csak abból, amiket te felsoroltál, és reálisabban megfogalmaztam: becsületes, intelligens, humoros, akivel passzol a személyiségünk, a világnézetünk, a terveink. Megvan köztünk a kémia, a kölcsönös vonzalom, nagyon jó a szex is. Szereti a munkáját, nem csak muszájból robotol.
Sajnálom, itt nincs kompromisszum. Ezek egy emberi kapcsolat alapjai, nem lehet kihagyni semmit. Sőt, még ezernyi pici részlet van, amitől működhet. Nem passzoló személyiség, nem jó szex, és a hétköznapokat utáló, munkahelyén kiégett emberrel nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!