Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti milyen nőt választanátok szeretőnek? Külső-belső tulajdonság? Egyéb dolgok (kor, családi állapot, egzisztencia, bármi)?
Azt, akit ha meglátok vagy akár eszembe jut máris szexelni akarok vele.
Jó ha diszkrét, de az elsődleges a szexuális vonzalom-mondjuk mindenki másra gerjed ezért jó ha nyitott az én kis pervezióimra :)
Én sohasem "választottam" - kialakulnak ezek valahogy.
Közös érdeklődés, sok idő együtt, persze valami vonzalom, hát ilyen nehezen megfogható dolgok.
Hogy érted a szeretőt?
Ugyan... mindenki tudja, férfi-nő legyen akárki... hogy első 3 másodperc alatt fel tudjuk mérni a másikat. Arc, test, csípő, lábak, stílus. Ez evolúciós ösztön.
Ezek után ha valaki nem szimpatikus, akkor iszonyú nehéz felkaparni magát a létrán. Viszont könnyű elrontani. Utána jönnek a belső jegyek, kedvesség, intelligencia, stb...
Egyébként a teljes összkép-kisugárzás a fontos még a férfiak számára is. Nekem a kevésbé dögös visszafogott aranyos lányok jönnek be, pont nem a csúcsbombázók. Azokkal úgy vagyok, hogy meg se próbálom mert "úgysincs esélyem"... viszont az aranyos szerényebb lányok rettenetesen vonzanak. Pl imádom a fogszabályzós lányokat, akiknek az egóját letörte kicsit a cucc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!