Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/hölgyek, melyik 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/hölgyek, melyik 3 tulajdonságot választanád?

Figyelt kérdés

Csak hármat lehet választani és ha tudjátok, akkor indokoljátok meg kérlek.

-Gazdag/jó munkahelye van

-Jóképű, magas, sármos

-Nagy farka van

-Becsületes, okos, vicces, jó személyisége van

A válaszokat előre is köszönöm.

2023. dec. 1. 13:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

"A nagy farok a proli nőknél szempont. Bár oda még az agyontetovált, a szakáll, és a gyurmagyuri szempintok is be játszanak"

A nagy farok az minden nonek

imponal. Hagyjuk mar az alszent dumat. Nem az extremen nagy farokra kell gondolni ami mar faj, kellemetlen de rohadtul nem mindegy hogy 17-18 centis farokkal kefel az ember vagy max 12 centissel. A legtobb no egyenesen undorodik a kicsi faroktol es ki is nevetik. Egy igenyes "nem proli" nonek se mindegy hogy mekkora felulet tolti ki a huvelyet, bar nem tudom a te nyelvezetedbe mi szamit prolinak.

En akarhany novel kerultem szex kaocsolatba akar intimebb temakba mindegyik elismerte hogy szamit a meret. Aki azt mondja hogy nem az szerintem o se nyeli be a hazugsagot.

2023. dec. 1. 16:37
 22/25 anonim ***** válasza:
92%

Legfontosabb kimaradt: a hasonló értékrend.

Ezt még beletenném a 4-es és a 2-es mellé. A gazdagságot és a nagy farkát letojom... nekem egyik sem szempont.

2023. dec. 1. 16:40
 23/25 anonim ***** válasza:
4,2,1 ebben a sorrendben, de az, hogy magas legyen, nem igazán szempont, én 167 cm vagyok, és a kb 170 centis pasik tetszenek, a magasabbak egyáltalán nem. A gazdagság sem muszáj, legyen egy jó munkája, amit szeret. A farokméret meg nem érdekel egyáltalán.
2023. dec. 1. 17:55
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
23. Majd ha 4 centis fogpiszkaloval nem birnak kielegiteni majd fog:)
2023. dec. 1. 18:52
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

1, 2, 4.

A nagy farkat nem igénylem amúgy sem. Jobban szeretem ha kisebb vagy közepes méretű. A nagy bizonyos pózokban fáj.

2023. dec. 1. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!