Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek, melyik 3 tulajdonságot választanád?
Csak hármat lehet választani és ha tudjátok, akkor indokoljátok meg kérlek.
-Gazdag/jó munkahelye van
-Jóképű, magas, sármos
-Nagy farka van
-Becsületes, okos, vicces, jó személyisége van
A válaszokat előre is köszönöm.
"A nagy farok a proli nőknél szempont. Bár oda még az agyontetovált, a szakáll, és a gyurmagyuri szempintok is be játszanak"
A nagy farok az minden nonek
imponal. Hagyjuk mar az alszent dumat. Nem az extremen nagy farokra kell gondolni ami mar faj, kellemetlen de rohadtul nem mindegy hogy 17-18 centis farokkal kefel az ember vagy max 12 centissel. A legtobb no egyenesen undorodik a kicsi faroktol es ki is nevetik. Egy igenyes "nem proli" nonek se mindegy hogy mekkora felulet tolti ki a huvelyet, bar nem tudom a te nyelvezetedbe mi szamit prolinak.
En akarhany novel kerultem szex kaocsolatba akar intimebb temakba mindegyik elismerte hogy szamit a meret. Aki azt mondja hogy nem az szerintem o se nyeli be a hazugsagot.
Legfontosabb kimaradt: a hasonló értékrend.
Ezt még beletenném a 4-es és a 2-es mellé. A gazdagságot és a nagy farkát letojom... nekem egyik sem szempont.
1, 2, 4.
A nagy farkat nem igénylem amúgy sem. Jobban szeretem ha kisebb vagy közepes méretű. A nagy bizonyos pózokban fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!