Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan lehet tudni/sejteni/ére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni/sejteni/érezni hogy tetszettem-e a nőnek?

Figyelt kérdés
Tegnap részt vettem egy ún. RapidRandi rendezvényen ahol 9 nő és 11 férfi volt jelen, mindenkivel 7-7 percet beszélgettem. 24-48 órán belül küldik meg kivel volt közös a jelölés. Tehát ma/holnap ki fog derülni de vannak árulkodó jelek?

febr. 18. 10:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Igen, mert ő sem tudhatja, hogy tetszik-e neked, ovatossagbol nem fogja egyből kiadni magát. Ha kölcsönös lesz a szimpátia, a második randin már felszabadultabbak lehettek.
febr. 18. 11:22
 12/33 A kérdező kommentje:
11es köszönöm ment a pont. Azért jó lenne tudni valamelyest, ez nem 'kiadása magának' ha picit jelzi hogy tetszem neki, egy vadidegen emberrel beszélsz 7 percet nem lehet ezt tudni, mindenkinek annyira sajátos egyedi beszédstílusa van és a habitusa is mindenkinek más.
febr. 18. 11:26
 13/33 anonim ***** válasza:

7 perc alatt nem lehet eljutni a flörtig egy fehér asztalnál, legfeljebb valami személytelen nyomulásig.

Arra jó, hogy lássa nem lóg-e ki a kapanyél a szádból, az, hogy bejössz-e neki már az első pillanatban tudta.

febr. 18. 11:41
 14/33 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy sajnos semmiből. Jó ez a rapid randi, de ilyen kicsi idő alatt még maga a nő sem tudja, hogy tetszel-e neki vagy sem. Valószínűleg inkább saját magára figyel, hogy próbáljon udvarias, szimpatikus lenni, nehogy butaságot mondjon vagy valami kínosat csináljon. Nem rád fog reagálni, hanem saját magára, és te csak ezt fogod látni rajta.

Szerintem ne agyalj ezen, csak élvezd a folyamatot, úgyis lesz valahogy, de mindennek idő kell :)

febr. 18. 12:41
 15/33 A kérdező kommentje:

14-es válaszoló: köszönöm az értékes és szimpatikus hozzászólást :).

Sajnos nem lett találatom így a kérdés eldőlt, a hölgy reakciói nem rólam szóltak ( mármint a pozitívak ), nem engem keresett, 7 perc alatt így érezte.

Sajnos ez ilyen :(.

febr. 18. 14:42
 16/33 anonim ***** válasza:
15-senki sem jelolt, vagy közös jelölés nem lett?
febr. 18. 14:53
 17/33 A kérdező kommentje:

1 jelölést kaptam, kölcsönös találat azonban nem volt.

A lány aki tetszett, érdekelt és szívesen megismertem volna, ő sajnos nem jelölt vissza.

febr. 18. 15:07
 18/33 anonim ***** válasza:
És aki jelölt, nem lehet, hogy vele kéne tovább ismerkedni?
febr. 18. 16:01
 19/33 A kérdező kommentje:

Kölcsönös jelölés ( ún. “Találat” ), nem volt.

De ilyenkor megírják engem hányan kedveltek ( egy számot csak ). Ebből tudom hogy engem 1 fő kedvelt azok közül akiket nem jelöltem meg :).

febr. 18. 17:09
 20/33 anonim ***** válasza:
Elmondod hogy milyen volt? :)Érdekel.
febr. 18. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!