Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan lehet tudni/sejteni/ére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni/sejteni/érezni hogy tetszettem-e a nőnek?

Figyelt kérdés
Tegnap részt vettem egy ún. RapidRandi rendezvényen ahol 9 nő és 11 férfi volt jelen, mindenkivel 7-7 percet beszélgettem. 24-48 órán belül küldik meg kivel volt közös a jelölés. Tehát ma/holnap ki fog derülni de vannak árulkodó jelek?

febr. 18. 10:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mármint az egész este, élményed, stb.
febr. 18. 18:07
 22/33 A kérdező kommentje:

Nekem tetszett és jól éreztem magam. Szimpatikus, csinos és értelmes nők voltak, jófej srácok. A korosztály is az volt amit vártam :).

Nekem sokkal emberibb egy ilyen mint bármilyen online platform. Online emiatt már nem ismerkedem amióta egyre több helyen van speed dating ( RapidRandi ).

febr. 18. 18:17
 23/33 anonim ***** válasza:
És a nők miért választják ezt? Tényleg full normálisak voltak?
febr. 18. 18:26
 24/33 anonim ***** válasza:
#23 és vajon te normális vagy, hogy ilyeneket kérdezel? A való életben kéne élni, nem az incelverzumban
febr. 18. 18:31
 25/33 A kérdező kommentje:

23-as abszolút rendben voltak a nők. Intelligens és csinos nők. Nyilván nem instagram modellek bár néha néha betéved olyan is.

Nagyon sok magasan képzett nő jön el. Gondolom arra számítanak hogy itt a férfiak is azok.

De úgy általában véve kulturált a társaság. Nyilván mindig van 1-2 duci nő, vagy 1-2 fura viselkedésű férfi de hát ez ilyen.

febr. 18. 18:33
 26/33 anonim ***** válasza:

Én szép lány ismerőseim amint szétmennek, már 10en legalább rájuk mennek.

Csak az utcán hetente valaki leszólítja őket.

Ez a valóság, lehet akik neked tetszenek azokhoz nem mennek oda. Mindenkinek más tetszik.

febr. 18. 18:40
 27/33 anonim ***** válasza:
#25 Köszi a választ, érdekesnek hangzik tényleg :)
febr. 18. 18:41
 28/33 anonim ***** válasza:
Milyen korosztaly volt?
febr. 18. 18:58
 29/33 A kérdező kommentje:
30-40 amin én vettem részt. Én mindenkit buzdítok hogy inkább így mint az ócska online társkeresőkön ismerkedjen.
febr. 18. 19:05
 30/33 anonim ***** válasza:
44 meg belefér? :-D
febr. 18. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!