Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Két fiúnak tetszettem eddig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két fiúnak tetszettem eddig, de egyik se tetszik és taszítanak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Alap dolgok nincsenek meg, nem vonzódok hozzájuk. Másnak, akik jobban néznek ki, azoknak meg nem kellek. Változtattam sokat a külsőmön, de úgyse jövök be annak, aki nekem tetszik, észre se vesz. És bántom magam miatta, mert a barátnőim is mondják, hogy menjek randizni az egyikkel, akitől kifordul a gyomrom. Ők se jönnének össze vele, egy randira se mennének el vele, de én azért próbáljam meg. Hát kösz.
2023. szept. 9. 09:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézelődj másfelé, társkeresőzz!

Biztos akad más is, akinek tetszel és talál neked is fog.

2023. szept. 9. 10:14
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Tarskereso, ott legalabb tudsz valogatni es nem 2-en lesznek.
2023. szept. 9. 13:21
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Felszínes liba. A magány lesz a jutalmad.
2023. szept. 9. 14:44
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Hülye incel, húzz innen!

Attól, hogy a magadfajta nem kell senkinek, még nem felszínes a kérdező.

2023. szept. 9. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
El kell utasítani.
2023. szept. 10. 01:20
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Baratnoid is csak ezert mondjak mert penzesek ezek a ronda gnomok..
2023. szept. 10. 02:42
 7/12 anonim ***** válasza:
utasítsd el őket nekik is jobb neked is jobb. ezt ronda pasiként mondom.
2023. szept. 10. 09:09
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
azért kíváncsi vagyok milyen azok a pasik hogy ennyire taszítanak írd már le kérlek kb.
2023. szept. 10. 09:10
 9/12 A kérdező kommentje:

Az egyik (160 centi kb.), vékony testtel, 'sz@rhatnékom van'-fejjel, sziamizumicsi naponta, aki mindenkire ráakaszkodik, egy percre nem lehet magára hagyni.

A másik bamba képű, szemüveges, kövér, bénán öltözködik, depressziós, "minden lánynak az erőszakos bunkó pasi kell" attitűddel egy öngyilkossági kísérlettel a háta mögött (rá mondják a barátnőim, hogy főnyeremény).

2023. szept. 10. 09:32
 10/12 anonim ***** válasza:
az fasza én 160 cm vagyok ehhez 80 kg az az kövér de legalább a többi nem stimmel. köszi hogy le írtad.
2023. szept. 10. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!