Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiúnak tetszettem eddig, de egyik se tetszik és taszítanak. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Alap dolgok nincsenek meg, nem vonzódok hozzájuk. Másnak, akik jobban néznek ki, azoknak meg nem kellek. Változtattam sokat a külsőmön, de úgyse jövök be annak, aki nekem tetszik, észre se vesz. És bántom magam miatta, mert a barátnőim is mondják, hogy menjek randizni az egyikkel, akitől kifordul a gyomrom. Ők se jönnének össze vele, egy randira se mennének el vele, de én azért próbáljam meg. Hát kösz.2023. szept. 9. 09:57
11/12 anonim válasza:
9. Szerintem először a barátnőidet kéne lecserélned.
12/12 anonim válasza:
Esetleg én? Huszonéves vagyok és budapesti. kb 180 magasságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!