Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis tetszettem neki, mit tegyek?
Van egy csaj aki jár a munkahelyemre, rámírt messengeren 2x találkoztunk úgy volt lesz valami de aztán semmi folytatás nem lett, még csók sem volt.
Messengeren összevesztünk, nekem az volt az érzésem, hogy csak le akart húzni pénzzel.
Volt aztán a munkahelyemen megint, és nem elfordította a fejét hanem nagyon mosolygott rám. Erre a haverom is azt mondta hogy akivel rosszul vál el az ember az elfordítja a fejét.
Aztán lefeküdtem a barátnőjével. Az csak egy dugás volt, viszont ha ott voltam kifaggattam a barátnőjéről, mert azt mondta leinformált már.
Azt mondta az a csaj aki tetszik, hogy fogyatékos vagyok, de nagyon helyes és hogy "partiba kell engem vágni". Illetve mondta neki ezt a legutóbbi sztorit is mikor láttott engem azt mondta, hogy hiába utál engem látott ma és nagyon helyes pofim van.
Azt mondta a kollégám, hogy mikor bejött ez a csaj hozzánk látta rajtam, hogy nagyon felkavart. Most meg, hogy ez a barátnő is mesélte... nem tudom lehet jobban le tudtam volna zárni ha azt mondja hogy nem vagyok az esete és ki nem állhat engem. Valóban nagyon paraszt voltam vele, de nem tudom visszacsinálni, nagyon tetszik az a lány, most még bosszúból vagy nem tudom milyen okból lefeküdtem a barátnőjével is, de akkor sem ezt akartam. Bárcsak sosem találkotam volna vele, de nem tudom elfelejteni.
29 F
Így jártál. Majd a következő nővel okosabb leszel.
Csak vicceltem. Sose fogsz tudni bánni a nőkkel, mindig el fogod b.ni.
Te tényleg 29 éves vagy? Komolyan kezdek kiabrandulni a férfiakból🤣 bosszúból megdugod a barátnőjét. Szerinted a barátnők nem beszélgetnek ilyenről egymással ? Meg fogja tudni és meg inkább szrni fog rad, mellesleg jól is teszi. A leírás alapján olyan vagy, mint egy kis éretlen 16 éves pocs.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!