Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy barátság extrák kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátság extrák kapcsolatban miért féltékeny a nő, ha pont ő nem akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Van egy barát barátnőm akivel sokat együtt vagyunk és néha szexelünk volt hogy megpendítettem neki vagy mi lenne a több lenne, azt mondja hogy ő nem szeretne kapcsolatot, neki teljesen jó így ez a barátság extrákkal kapcsolat, mert hogy még nem szerelmes belém. Tegnap egy lánnyal voltam de nincs semmi köztünk ezzel a lánnyal és ezt mondtam neki is mégis féltékeny volt
2024. márc. 3. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Rögtön 2 nővel kötetlen szex…

Nagyot álmodtál Balazska

2024. márc. 3. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert attól tart, hogy nem lesz kinek nyomni őt, rá unsz, vagy női hiúság, nem szeretné, hogy a csaj után hozzá menj szexelni és fordítva.
2024. márc. 3. 10:02
 3/10 A kérdező kommentje:
1. Mi a bajod milyen balázska?? Egy nővel van kötetlen szex, értelmezni sem tudsz valamit amit leírtam, a másikkal semmi nincs
2024. márc. 3. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Női egó és hiúság. Lehet hogy némi érzelem is lappang a tudatalattijában.
2024. márc. 3. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A tulajdonának tekint, ennyi.
2024. márc. 3. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
A nők mélyen legbelül megvetik egymás, revansot látnak a másikban, hiszen mindannyian a férfiért versenyeznek, akár kimondják, akár nem.
2024. márc. 3. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nők azt szeretik hallani, hogy ők, ők és csak ők. Akármilyen kapcsolatról van is szó. Úgyhogy tartsd be az egyik legfontosabb szabályt, nőnek más nőről nem beszélünk.
2024. márc. 3. 10:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a nők azt szeretik hallani, hogy ők, ők és csak ők."

Pont ezért nem figyelnek a férfiakra sem, ellenben a férfiak megkapják tőlük hogy nem figyelnek eléggé rájuk.

2024. márc. 3. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Férfi és nő, olyan mint kutya🐶 és macska🐈‍⬛.
2024. márc. 3. 10:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Kks erzelmi szal biztos h van, emellett azert feltekeny mert ha te massal osszejossz akkor benne van a pakliba h ot hanyagolod, ezt meg nyilvan nem szeretne.
2024. márc. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!