Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a lány csak barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány csak barátság extrákkal típusú kapcsolatot szerete velem az gáz?

Figyelt kérdés
Normál, komoly, hosszú párkapcsolat helyett. Azt mondta, arra már nincs igénye, beleunt. Ez kellemetlen nekem férfi szemmel? Jól is elsülhet ez?
2023. nov. 2. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Az csak rajtad múlik hogy dől el de szerintem vágj bele !
2023. nov. 2. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Ne szeress bele. Aztán lehet változik ez, lehet hogy nem. Nem mindenki akar kapcsolatot mindig.
2023. nov. 2. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Gáz, bobjad, és keress értelmesebb csajt!
2023. nov. 2. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha szép, vékony, fiatal, instapozitív a csaj akkor dugjad félholtra. Ellenkező esetben koptasd.
2023. nov. 2. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem mennék bele ha érzéseket táplálnék iránta amelyek túl haladnak a testiségen, mert megmondta, hogy megunta a kapcsolatokat = kiégett bennük, sérült eleget és ha te még a csillagokat is lehoznád neki szó szerint ő akkor se értékelné. Ha csak szexben gondolkodsz rendben van.
2023. nov. 2. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Lefordítom amit mondott: nem vagy elég jó pasi ahhoz, hogy izgalmasnak találja veled az életet. Szerelmes valakibe, aki dobta őt és nincs rajta túl, mindegy hány éve volt. Benned keres egy élő dildot, de ha többet akarsz szexnél vagy béna leszel az ágyban, két perc alatt le fog cserélni egy másik dildora. Ha nem hiszel neki és beképzeled, hogy egy nő szerelmes lesz a szextől, nagyon pof.ára fogsz esni.
2023. nov. 2. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene ez. Pont ilyenre vágyom férfiként.
2023. nov. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!