Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíthet vagy inkább hanyagoljam a barátság extrákkal kapcsolatot?
Nem régen ért véget egy hosszútávú kapcsolatom. Nagyon ledöntött a lábamról, az első hónapban nagyon magam alatt voltam és nehéz volt kitekinteni a gyászból. Azonban jött valaki akivel eddig is nagyon jóban voltam, és ő többet szeretne tőlem, azonban én még nem állok készen kapcsolatra, viszont szexuálisan vágyódom hozzá. Amikor ezt elmondtam neki, felajánlotta, hogy ameddig nem állok készen kapcsolatra, addig is érezhetjük jól magunkat egymás társaságában, kötöttségek nélkül. Ő nem keres mást, megvárja míg én döntök a kapcsolatunkról.
Érdemes lenne belevágni vagy még nagyon korai egy barátság extrákkal kapcsolat? Jelenleg nem érzem azt, hogy menne több, de vele jól tudnám magam érezni ilyen szinten. Érzelmeket még az exem iránt táplálok, holott tudom, hogy annak vége.
26/N
Igaza van az előttem hozzászóloknak! Segíthet és akár még jól is elsülhet, mert a jó kapcsolat megvan. Akkor meg miért működhetne a dolog?
De ha mégsem jöttök össze vagy maradtok együtt, akkor el fogod veszíteni, mint barátot.
Így hogy ő ajánlotta fel, így nem gond hogy ő többen is benne lenne, mert kimondta hogy jelenleg rendben van ha csak szex és együtt logas történik.
Viszont ha ő kezd nagyon kötődni és te abszolút nem tudsz kapcsolatban gondolkodni vele, akkor ezt kommunikáljátok le, viszont ezzel egyidejűleg benne is leszel egy bonyolult viszonyban ha nem lesztek képesek lezárni.
Szóval az eleje gyógyszer is lehet de később ha nem szerettek kölcsönösen egymásba akkor probléma forrása lesz
Szerintem ezzel az a baj, hogy a másik félnek hatalmas csalódás lesz a vége.
Nyilván azért ajánlotta fel, mert szerelmes, többre vágyik és reménykedik, hogy összejön a dolog. Megszeretni valószínűleg nem fogja a kérdező, persze kis esély lehet rá.
Ezt mintha én írtam volna, ugyanebben a helyzetben vagyok, én se tudom, hogy bele menjek e.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!