Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú, férfiak, ha egy lány, nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú, férfiak, ha egy lány, nő barátotok többet szeretne barátságnál, hogy viszonyultok hozzá ezután? Hanyagoljátok, esetleg megszakítjátok a kapcsolatot? Ilyen esetben nem valószínű hogy ugyanolyan marad a barátság.

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
lány vagyok, és a fiú normális maradt, a barátság megmaradt, és a kapcsolat is csak annyiban változott, hogy sikerült továbblépnem, és barátságon kívül semmit nem akarok tőle. szóval vannak, akik jól kezelik a helyzetet, de ez mindig két emberen múlik. sok sikert! :)
2014. jan. 24. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Te melyik fél vagy?
2014. jan. 24. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
hát attól függ. mert ha a csaj szép akkor nyilván meg lehetne próbálni.. de ez változó :D
2014. jan. 24. 18:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Első, köszi :) Igyekszem tovább lépni, de nehéz. Végül is megbeszéltük a dolgot, de mégis azt érzem nem tudja mit is akar. Van hogy ha meglát kézzel lábbal integet, mosolyog, zavarban van, idétlenül :) röhögcsél, pár nap múlva meg levegőnek néz. Próbálok semlegesen, de kedvesen viselkedni.

Háát nehéz... lány vagyok

2014. jan. 24. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:

első vagyok. az az "azt érzed nem tudja mit akar" dolog a remény. megbeszéltétek. fiúk ilyenekben nem szégyenlősködnek. ha pici esélyt is látnak arra, hogy kellesz nekik, akkor nem utasítanak el. néha én is azt hittem mégis lehet valami, de aztán rájöttem, hogy ezek ugyanazok a dolgok, amiket a barátságunk során jeleknek hittem, és ha akkor nem voltak jelek, akkor most sem azok.

a lelkes köszöntés és a levegőnek nézés fakadhat abból is, hogy látja rajtad, hogy még odavagy érte, és nem akar feleslegesen reményt kelteni benned. szóval SZERINTEM ez most rajtad áll, és akkor lesz újra normális a kapcsolatotok, ha belátod, hogy nem lesztek együtt. nehéz, de megoldható. és utána nagyon jó lesz! :)

2014. jan. 24. 18:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem leszünk együtt sose. Azon vagyok hogy ne reménykedjek és ne értsek félre semmilyen kedvességet.
2014. jan. 24. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
ha van rá lehetőség, hogy egy ideig ne találkozzatok, az nagyon tud segíteni. és ha van hobbid, az figyelemelterelésnek tökéletes :)
2014. jan. 24. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!