Miért hanyagolják el az emberek a barátaikat , amikor lesz párjuk ???
Altalaban baratok közt kezdödnek a pletykàk kavaràsok màs pàrjàra nyomulàsok meg stb.
En speciel egy rakàs ilyen utàn a legujabb baratom màr abszolut be sem mutatom a barataimnak.
Az ö baratai meg ellenem oltogatjàk a baratom...
Egyszerüen szétszedik a baratok a parkapcsolatokat ha nem vedi az ember. Mint lassu viz
Én ismerkedtem olyan emberrel, aki még szóba sem került a kapcsolat. De már azt ecsetelte, hogy ő nem szereti ha sokat találkozik a párja a barátaival, mert úgy érzi hogy őt ezzel elhanyagolják.
Nem lett semmi az illetővel, mert nem fogok 10-15 éves barátságokat csak úgy eldobni.
Úgy éreztem ha már így kezd, ebből nem lehet jó kapcsolat, mert megpróbálna teljes mértékben kisajátítani.
Az igazság az, hogy az ember ideje véges, a nap meg csak 24 órából áll. Mindenkinek magának kell beosztani, kire szánja az időt. És van úgy, hogy kiesnek emberek a fontossági körből meg van úgy hogy bekerülnek újak.
Ha mindenkivel csak egy havi egy sörre ülnék le, akivel valaha kapcsolatot tartottam, akkor minden nap csatak részeg lennék.
Nekem az exem és a mostani párom is ilyen,de én sosem voltam ilyen.
Szerintem attól,hogy valakinek van párja még pont ugyanúgy fontosak a barátok is.
Aki pedig elhanyagolja a barátait (akkor is,ha friss a kapcsolat) olyan,mintha lecserélné a barátságot szerelemre.
Ment mindenkinek a zöld pacsi . Teljes mértékben elfogadom persze hogy az embernek a párja lesz a fontos és nincs idő naponta találkozni mindenkivel . Csak zavar hogy 5-10 éves barátságokról beszélünk és 2 találkozás közt elmegy akár 2-3 hónap is . Talán csak még nem tudtam elfogadni hogy a " felnőtt " életben ez a normális :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!